Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Locuri de muncă vacante: 222 în Vrancea, 246 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, 222 locuri de muncă, în diverse domenii. Cine vrea să muncească în străinătate poate ocupa unul dintre cele 246 locuri de muncă puse la dispoziție de angajatori din Comunitatea Economică Europeană (CEE).

Astfel, în Vrancea se pot angaja 42 de operatori confecționeri industriali, dar și 37 d muncitori necalificați în industria confecțiilor. Își mai pot găsi un loc de muncă 18 persoane de meserie șofer, 17 lucrători comerciali și 16 muncitori necalificați. La AJOFM au mai fost declarate vacante câte 5 posturi de mecanic utilaj și călcătorească lenjerie, câte 4 posturi de vânzător și fierar betonist, dar și câte 3 locuri de muncă pentru operatori chimist și dulgher. Pentru spălători vehicule și lucrător benzinărie sunt câte 2 oferte, iar pentru sudor, patiser și medic veterinar câte un loc de muncă.

În CEE, numărul locurilor de muncă vacante a scăzut foarte mult, în această perioadă doritorii putând alege dintre 246 oferte. Astfel, în Belgia se pot angaja 5 operatori la mașini/ utilaje pentru fabricarea produselor din carton și câte un manager proiect, șofer categoria C, consultant afaceri și consultant tehnic. În Croația se pot angaja 20 de animatori hotel, iar în Danemarca un lucrător la fermă, cu un salariu de 1.500 – 3.000 euro brut pe lună.

În Germania sunt 15 locuri de muncă vacante pentru operatori spălări industriale, 10 pentru manipulant bagaje, câte 7 pentru grădinar, specialist siguranța transport pe calea ferată și inspector tehnic de tren. În Marea Britanie se pot angaja 15 farmaciști, iar în Irlanda 4 operatori CNC și un sudor/ montator. În Norvegia sunt vacante câte 10 posturi pentru mpcelar, instalator ventilație și electrician, dar și câte un post pentru medic hematolog, maestru pizzar, lucrător la fermă și asistent îngrijitor curățenie.

În Olanda își pot găsi de muncă 43 culegători căpșune, 15 persoane ca procesori de flori și plante în sere, dar și 3 culegători sparanghel. În Slovacia se ot angaja 12 sticlari, iar în Ungaria câte 5 electricieni, sudori și montatori structuri metalice.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?