FOTO: Adjud. Târg de Crăciun și patinoar gratuit, premii pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

0
989

Sărbătorile de iarnă se fac din ce în se mai simțite în municipiul Adjud. Primarul Florin Nechifor a anunțat pe pagina sa de Facebook o primă ediție a Târgului de Crăciun, dar și instalarea unui patinoar gratuit. „Vă anunț cu mare bucurie că luna decembrie a acestui an va fi, în municipiul nostru, cu mult mai animată față de anii precedenți. Anul acesta, adjudenii și copiii lor vor beneficia de ceea ce am reușit să pregătim pentru ei – o primă ediție a târgului local de Crăciun și un patinoar amenajat în aer liber, funcțional până la sfârșitul lunii ianuarie, între orele 09:30 – 21:00 și pe care vor avea acces gratuit toți adjudenii!”, a scris Florin Nechifor.

Conform paginii de Facebook a Primăriei Adjud, astăzi, începând cu ora 15:00, va fi dat startul primei ediții a Târgului de Crăciun din Adjud: „În zilele de 6, 11, 12, 18, 19, 21, 22 și 23 decembrie, între orele 15:00 – 21:00, de la căsuțele din lemn amplasate în piațeta ”Ion Dichiseanu” din municipiu, puteți cumpăra de la producătorii locali diferite delicii gastronomice și băuturi calde specifice sezonului! În fiecare zi de târg, începând cu ora 17:00, copiii sunt invitați să urmărească cele mai frumoase filme animate de sezon ce vor fi proiectate în aer liber, pe un ecran amenajat în fața Casei de Cultură ”Tudor Vornicu”: ”Cinci eroi de legendă” (luni, 6 decembrie), ”Hai să cântăm!”(sâmbătă, 11 decembrie), ”Marea bulgăreală” (duminică, 12 decembrie), ”Acasă 2” (sâmbătă, 18 decembrie), ”Parcul de distracții” (duminică, 19 decembrie), ”Yeti, omul zăpezilor” (marți, 21 decembrie), ”Elliot. O poveste de Crăciun” (miercuri, 22 decembrie) și ”Grinch” (joi, 23 decembrie). Din motive independente de administrația locală sau de furnizor, publicul va avea acces pe patinoar începând de cel târziu miercuri, 8 decembrie. Patinoarul va fi funcțional zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 09:30 – 21:00 și se va închide la sfârșitul lunii ianuarie. Vom reveni cât de repede cu amănunte referitoare la data exactă de deschidere!”.

Pe de altă parte, vineri, 3 decembrie, în cadrul unei ceremonii oficiate de edilul șef al municipiului Adjud, au fost sărbătorite 13 cupluri adjudene care au împlinit 50 de ani de conviețuire neîntreruptă. ”Este un moment de bucurie, de mândrie și de considerație pe care avem ocazia să le manifestăm față de cei care sunt un exemplu de loialitate, de statornicie, de toleranță și, nu în ultimul rând, de dragoste. Jumătate de veac în care au învățat să fie soți, părinți, bunici, străbunici, rămânând împreună, umăr lângă umăr, indiferent de ceea ce viața le-a oferit. Le dorim sănătate și ani cu bucurie alături de cei dragi!”, a declarat Florin Nechifor, primarul Municipiului Adjud.
Cuplurile care urmează să împlinească 50 de ani de la oficierea căsătoriei pot depune la Registratura Generală a instituției din str. Stadionului nr. 2 următoarele documente: copii după actele de identitate ale ambilor soți, o copie după certificatul de căsătorie și o cerere prin care solicită acordarea premiului (cererea se găsește la Registratură), precizează reprezentanții Primăriei Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here