FOTO! Dublă sărbătoare de Ziua națională, la I.S.U. Vrancea: avansări în grad și numiri în funcție

0
2017

Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, cadrele militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea care s-au evidențiat prin obţinerea de performanţe profesionale deosebite ori prin modul de îndeplinire a atribuțiilor și pregătirea profesională au fost apreciate astăzi, într-un cadru festiv, cu înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad. Totodată, în cadrul ceremonialului, inspectorul șef, colonel Chiscop Flaviu, a dat citire ordinelor de numire în funcție, pentru doi ofițeri, care au promovat concursurile de încadrare cu recrutare din sursă externă.

Îmbrăcați în haine de sărbătoare, șapte dintre cei mai merituoși subofițeri au fost avansați la gradul de plutonier adjutant, astfel: plt. maj. Dima Mihai, plt. maj. Duță Cosmin, plt. maj. Ene Ciprian, plt. maj. Miron Gabriel-Adrian, plt. maj. Șontică Ciprian-Cătălin, plt. maj. Vlad Costel și plt. maj. Vlad Marius.

De asemenea, începând de astăzi, au fost primiți cu bucurie în marea familie a pompierilor vrânceni, doi noi colegi. Doamna sublocotenent Popa Simona își va desfășura activitatea în cadrul Serviciului Resurse Umane, Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor, iar domnul sublocotenent Dinu Alexandru își va desfășura activitatea în cadrul Inspecției de Prevenire, Compartimentul Avizare-Autorizare.

Cu această ocazie, transmitem sincere felicitări tuturor celor avansați, dorindu-le și în viitor reușită în îndeplinirea misiunilor, și le urăm ”Bun venit!” noilor colegi, cărora le urăm mult succes în activitatea profesională.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea, 2 decembrie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here