Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Scor record pe Milcovul!

  • CSM Focșani 2007 – Sportul Chiscani 8-0 (3-0)

  • Lovitura de începere a partidei a fost dată de fostul fundaș central al Unirii Focșani, Andrei Pasquali

Echipe

CSM Focșani 2007: Lazăr (46 Apenciucesei) – Juncănaru, Găină, Bratu (60 Predoiu), Negoiță – Strătilă (60 Damache), Săpunaru, Ciochină, Manu (60 Gurău) – Stoica (46 Dascălu) – Băciuț. Rezerve neutilizate: Salaoru, Agafiței, Preda.

Antrenor, Marius Bratu

Sportul Chiscani: Olaru – Pascu, Dănăilă, Bogdan, Sima – Sacarlat, Crăciun, Bahnașu, Iancu – Mohorîță, Stroe. Rezerve: Petrea, Popa, Cozman, Ioniță, Tarozzi, Sloată.

Antrenor, George Pascu.

CSM Focșani 2007 a făcut, sâmbătă, 30 noiembrie, pe Milcovul, recordul de goluri de când evoluează în Liga a III-a. În partida din prima etapă a returului Ligii a III-a, formația focșăneană a marcat de opt ori în poarta Sportului Chiscani. Primul gol a venit repede, în minutul 6, când Strătilă a făcut una dintre cursele lui obișnuite pe dreapta, a centrat, în careu, Băciuț a lăsat mingea să treacă pentru Manu care a venit din lateral și a trimis-o în poarta lui Olaru. Se părea că va urma un foc de artificii ale gazdelor, însă brăilenii au urcat cu liniile spre mijlocul terenului și în minutul 10, Stroe a croșetat pe stânga atacului oaspeților, a ajuns în careul mic și din unghi închis a tras la poartă însă Lazăr a respins, apoi oaspeții au reluat spre poartă însă mingea fost blocată de focșăneni.

A fost, practic, singura situație în care Sportul s-a aflat sâmbătă aproape de gol. Meciul a curs în echilibru, cu mingea disputată în zona neutră, între cele două careuri, până la o nouă izbucnire focșăneană, la capătul căreia Juncănaru a șutat puternic, Olaru a respins, mingea a ajuns la Băciuț care a reluat peste transversală. În minutul 33, urcat în atac, Bratu a tras tare de la 17 metri, portarul advers a respins în lateral de unde a preluat mingea Strătilă, faultat careu când a încercat să pătrundă spre poartă. Cuvenitul penalty a fost ratat de Manu, al cărui șut a zguduit transversala! Manu s-a revanșat în minutul, 40 când l-a servit impecabil pe Băciuț care a făcut simplu 2-0 din mijlocul careului. În minutul 45, după un nou fault asupra lui Strătilă, la circa 25 de metri, Băciuț a bătut lovitura liberă iar Ciochină a reluat cu capul și a trimis mingea în plasa Sportului pentru 3-0.

Partea a doua a întâlnirii a început pentru oaspeți la fel de rău cum s-a încheiat prima! În minutul 49, Strătilă și-a lăsat mult în urmă adversarul direct, a intrat în careu, din apropierea liniei de fund a centrat iar Mădălin Pascu, în încercarea de a opri mingea să ajungă la Manu, nemarcat, a trimis-o în propria poartă! În minutul 52, Băciuț a marchat pentru 5-0 din centrarea lui Juncănaru, tot el înscrie pentru 6-0 , cu un șut din unghi, în minutul 61, în minutul 77, Săpunaru a zguduit transversala după un șut de la 18 metri, însă în minutul 79 a trimis spectaculos mingea în plasa porții oaspeților: 7-0! Ultimul gol a meciului – al patrulea al său în jocul de sâmbătă, i-a aparținut lui Băciuț, cel mai prolific marcator al CSM 2007 în acest campionat.

În etapa viitoare, vineri, 5 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la Aerostar Bacău.

Rezultatele etapei și marcatorii etapei
Dinamo Bacău – Metalul Buzău 1-6. Au marcat pentru Metalul Buzău Iacob – 4, Pavel – 2.
CS Făurei – CSM Râmnicu Sărat 2-5 (0-3). Au marcat pentru CSM Rîmnicu Sărat Dogaru – 2, Roman, Mihalache și Tigoianu.
SC Oţelul Galaţi – Sporting Lieşti 3-1 (3-1). Au marcat Crîcimar, Voicu și Cisotti, respectiv Călin.
CSM Focşani – Sportul Chiscani 8-0. Au marcat Manu, Băciuț – 4, Ciochină, Pascu – autogol și Săpunaru.
Viitorul Ianca – Aerostar Bacău 2-1 (0-0), Au marcat Dima și Iorga, respectiv Gavrilă.

Clasament: 1. Oțelul Galați – 24 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 23 puncte; 3. Metalul Buzău – 19 puncte; 4. Sporting Liești – 19 puncte; 5. Aerostar Bacău – 18 puncte; 6. Viitorul Ianca – 15 puncte; 7. CSM Râmnicu Sărat – 14 puncte; 8. Dinamo Bacău – 6 puncte; 9. CS Făurei – 4 puncte; 10. Sportul Chiscani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?