Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO: Un tânăr de 19 ani, băut și fără permis, a ajuns cu mașina într-un șanț

      La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 09:10, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 49 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 2 E 85 deși avea acest drept suspendat.
La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/L alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 2 E 85, un bărbat, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism ce fusese înmatriculat de autoritățile din Germania. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul figura radiat din circulație din cursul lunii martie 2020. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Județean 205 R s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au stabilit faptul că tânărul de 19 ani care s-ar fi aflat la volanul autoturismului ce rula către comuna Cotești nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Verificările polițiștilor au reliefat faptul că acesta ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat în coliziune cu șanțul betonat din partea dreaptă a sensului său de mers. Totodată, la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a tânărului de 19 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.
La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat în trafic un bărbat din Republica Moldova în timp ce conducea o autoutilitară în comuna Vulturu deși se afla sub influența alcoolului (0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat). De asemenea, cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicat de presă, IPJ Vrancea, 1 noiembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?