Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Încep să cadă capete! Nepotul lui „Grindă” nu mai e director general adjunct la Fisc pentru regiunea sud-est a ţării

Sergiu Marian Bordea Ștefan, soţul nepoatei deputatului PNL Ion Ștefan „Grindă”, nu mai este director executiv colectare al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, instituție care are în subordine fiscul şi vămile din judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea, Brăila, Constanţa.

Inițial, de la 1 aprilie 2020, Sergiu Marian Bordea Ștefan, inspector vamal la Biroul Vamal de interior Vrancea, a fost delegat în funcția de șef administrație la AJFP Galați. A doua zi, acesta a fost promovat, tot fără concurs, în funcția de director executiv colectare al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi. Astfel, prima numire a fost doar o trambulină pentru postul de director executiv adjunct la direcția regională.

Conform site-ului gălățean viata-libera.ro, Adina Claudia Moiseanu este noul director executiv pe partea de Colectare din DGRFP Galați. Juristă de profesie, fostă șefă a Serviciului juridic din AJFP Buzău, Adina Claudia Moiseanu l-a înlocuit în funcție pe Sergiu Marian Bordea Ștefan. Buzoianca a fost subprefect al județului Buzău în anul 2020.

Având în vedere că „Grindă” s-a postat în echipa lui Ludovic Orban la Congresul cu 5 mii de participanți al PNL din septembrie, dar Florin Cîțu a fost ales președinte al partidului, este de așteptat să urmeze și alte destituiri din funcțiile unde Ion Ștefan și acoliții lui au numit zeci de rude și lipitori de afișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?