Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Primarul Cristi Misăilă: Criza energiei termice a lovit TOATĂ România! Consilierii liberali locali văd criză însă doar la Focșani!

Călin Bibarț (PNL), Primarul Municipiului Arad, a declarat joi, legat de criza națională a energiei, că „NU ESTE NORMAL, NU ESTE CORECT ca la nivel național să nu fie niciun fel de intervenție și toate problemele legate de căldura furnizată către populație să rămână în sarcina autorității locale! Încă din vară am semnalat necesitatea intervenției statului cu un ajutor financiar pentru companiile care produc energie termică pentru că ele au datorii istorice. În plus, nu consider că este corect ca Primăria Arad să acopere toate datoriile istorice ale CET-ului. Dacă am da acum drumul la căldură la preţurile de acum şi fără nicio intervenţie a statului, ar însemna ca cetăţeanul să plătească de patru ori mai mult decât plăteşte azi”, a declarat liberalul Călin Bibarț la România TV.

Tot joi, în ședința de Consiliu Local, am spus aceleași lucruri, iar consilierii liberali m-au întrebat, ironic, dacă mi-am luat pastilele. Acesta este limbajul lor! Ce să le faci… atâta pot și ei! Ce am spus și joi și de fiecare dată este că TOATE primăriile din țară se confruntă cu probleme similare cu cea pe care o avem noi la Focșani cu SC ENET SA. Fiind doar niște politruci fără experiență pe cartea de muncă, unii dintre consilierii locali PNL Focșani m-au acuzat pe mine personal și administrația PSD că suntem vinovați de situația în care se află societatea de încălzire focșăneană.

Probabil că tot eu și colegii mei din PSD suntem vinovați și pentru ceea ce se întâmplă cu CET-urile din Arad, Timișoara, București și celelalte orașe din România aflate în aceeași postură. Cred însă că toți focșănenii de bună credință s-au convins de ce le poate mintea celor din PNL Focșani! Singurii lor susținători mai sunt doar lipitorii lor de afișe, care au fost numiți directori în fruntea instituțiile statului!

Din păcate însă, situația este cu adevărat tragică și fără ieșire și am ajuns în această împrejurare cu adevărat dezastruoasă doar din cauza Guvernului PNL-USR PLUS! Sper doar ca, măcar acum, în al 13-lea ceas, Guvernul să dea dovadă de responsabilitate și să facă ceea ce TREBUIE pentru ca românii să nu înghețe de frig în această iarnă! Românii merită căldură și respect!

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?