FOTO! DGA și ISU Vrancea – acțiune preventivă în Piața Obor din Focșani, în cadrul „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul situații de urgență”

0
993

 

Activități preventive anticorupție  în cadrul Campaniei ,,M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

În perioada 13-14 octombrie, în cadrul „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul situații de urgență”, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județan Anticorupție Vrancea au desfășurat activități preventive destinate atât lucrătorilor din cadrul structurii pentru situații de urgență cât și cetățenilor.

În acest context, în data de 13 octombrie, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, alături de  lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate cu mesajul Corupția te arde și ,,Integritate pentru credibilitate și au prezentat cetățenilor aflați în zona Piața “Obor” din municipiul Focșani,  aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție 0800.806.806.  În cadrul acțiunii comune lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea au organizat un punct de informare preventivă pentru a marca Ziua Internațională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale.

Activitățile preventive  fac parte din Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021 și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau pe link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VRANCEA, Comunicat de presă din 15 octombrie 2021

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here