Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Un tânăr a fost reținut și este propus pentru arestare în cazul agresiunii de azi noapte din Câmpuri

Unul dintre cei doi tineri identificați ca fiind agresorii bărbatului din Câmpuri este cercetat pentru tentativă de omor. Acesta a fost reținut dimineață pentru 24 de ore, în urma audierilor și a verificărilor preliminare decizia procurorilor fiind aceea de a-l prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit surselor oficiale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, ancheta a început inițial in rem pentru tentativă de omor, cercetările indicând ulterior că inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit. Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani luni noaptea, în jurul orei 23.30, și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Primul diagnostic pus de cadrele medicale a fost de politraumatism prin agresiune cu plăgi multiple înjunghiate. Potrivit certificatului medico-legal, victima prezenta traumatism cranio-facial, traumatism toracic, traumatism de membre superioare și traumatism abdominal, concluziile preliminare arătând că leziunile traumatice suferite i-au pus viața în primejdie.

Conflictul s-ar fi petrecut luni, în jurul orei 21.40, în plină stradă, victima fiind de altfel agresată de ambii tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool. Fiind audiat atât în calitate de suspect, cât și de inculpat, tânărul reținut a recunoscut acuzațiile aduse. Incidentul a fost anunțat prin apel la 112, la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu și ai Serviciului de Investigații Criminale. În prezent, ancheta este continuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?