Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cursuri suspendate la școala din Mirceștii Noi

Astăzi, 04.10.2021, a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea privind suspendarea cursurilor în unitățile/instituțiile de învățământ, la apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, în rândul grupelor/claselor la nivelul localităților din județul Vrancea, în urma căreia a fost adoptată următoarea hotărâre:

HOTĂRÂREA nr. 200 din 04.10.2021 privind suspendarea cursurilor în unitățile/instituțiile de învățământ, la apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, în rândul grupelor/claselor, care dispune:

Art. 1 (1) Se dispune suspendarea activităţii cu prezenţă fizică la nivelul întregii unităţi de învatământ – Şcoala Gimnazială Mirceştii Noi, structură a Şcolii Gimnaziale Vânători, în perioada 04.10.2021 – 17.10.2021.

(2) Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică pentru unitatea/structura de învățământ menționată la alin. (1), suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, la propunerea conducerii unității de învățământ cu avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea şi al Direcției de Sănătate Publică Vrancea.

Art. 2 Prezenta hotărâre va fi înaintată Inspectoratului Şcolar Județean Vrancea, Comitetului Național pentru Situații de Urgență, unității administrativ teritoriale şi instituţiilor interesate prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?