Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Zilele „Simion Mehedinţi“


   Cea de-a XXII-a ediție a zilelor „Siminon Mehedinți” a debutat ieri. Manifestarea este organizată de reprezentanții Asociației personalului didactic „Simion Mehedinți” Focșani, ai Universității din București, DFP Focșani, ai Fundației „Simion Mehedinți-Miorița”, Åžcolii Soveja și Casei Corpului Didactic. Manifestările dedicate acestui eveniment se vor desfășura până duminică, în mai multe locații din județ.
   Startul a fost dat prin activități de cunoaștere a vieții și operei savantului, la Casa Corpului Didactic, Liceul Pedagogic Focșani, Åžcoala Pufești și Åžcoala „Simion Mehedinți” din Soveja. Sâmbătă, de la ora 10.30, la Casa Corpului Didactic vor avea loc lansări de carte și publicații: „Simion Mehedinți -Caiete”, vol. I, prezentată de conferențiar doctor Costică Neagu, revista regională de studii „Milcovia”, prezentată profesor Valeriu Anghel. 
    Ziua de duminică este rezervată „Omagiului nepoților”- recital din scrierile lui Simion Mehedinți, pelerinaj la mormânt și parastas întru pomenirea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?