Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Duelul Focșani – Bacău nu a avut cîștigătoare!

  • CSM Focșani 2007 – Aerostar Bacău 1-1 (0-0)
  • Lovitura de începere a meciului a fost dată de fostul mijlocaș de mare valoare al Focșaniului, Ovidiu Rusu, invitat special în acest scop. La meciul din Cupa României dintre aceleași formații, lovitura de începere fusese dată de o altă glorie fotbalistică a Focșaniului, Constantin – Titi -Rusu

Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Bratu, Pădureț, Negoiță – Băciuț, Ciochină (60 Salaoru), Săpunaru, Manu – Dascălu (76 Stoica) – Pasăre (60 Predoiu). Au mai fost înscriși pe foaia de joc Preda, Panaite, Găină, Gurău, Agafiței, Budeanu.

Antrenor, Marius Bratu.

Aerostar Bacău: Dinu – Danale, Ardei, Vișinar, Sevastian – Burlacu, Bobîrnac (66 Pîrciu), Izmană (46, Gavrilă), Ilie – Tofan, Chirilă. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Mocanu, Pavel, Hancu, Juncu, Bacalu, Belciu, Iosub Chirilă. Antrenor, Mihai Ionescu.

Ca și în Cupă, în partida din 24 august, tot pe Stadionul Milcovul de sâmbătă, 4 septembrie, CSM Focșani 2007 și Aerostar Bacău au terminat la egalitate. Atunci a fost 2-2, de această dată a fost 1-1, ambele goluri fiind înscrise în repriza a doua. A fost un meci foarte disputat, în care focșănenii au avut superioritate la posesie, dar și la numărul și periculozitatea acțiunilor ofensive. O primă situație din care CSM 2007 ar fi putut să marcheze a fost în minutul 8 când Băciuț a primit în zonă liberă în dreapta, a intrat în careu și a șutat peste transversală. Un minut mai târziu, Dascălu a croșetat pe stânga, pe lângă linia de fund în careu, dar flancat de șase adversari nu a reușit să împingă mingea până la Pasăre, în gura porții, și Dinu a prins-o. În minutul 14, Pasăre a câștigat pe stânga duelul cu doi apărători ai Bacăului, a intrat în careu, a centrat foarte bine, însă Băciuț și Săpunaru nu au ajuns la finalizare. În minutul 40, a centrat Dascălu, dar Pasăre a fost blocat de defensiva adversă, mereu grupată în zona purtătorului de minge de la Focșani. Dacă la pauză ar fi fost 2-0, ar fi fost un scor normal, pentru că în careul gazdelor nu au fost faze pasibile să aducă golul! Băcăuanii au revenit din pauză mai periculoși și în minutul 46 Apenciucesei a reușit să culeagă o minge care a stat cam mult la adversari în zona porții lui. În minutul 54, Pasăre a câștigat un nou duel cu adversarii, a intrat în careul mic, dar centratea lui nu a avut pe nimeni la recepție! Fotbaliștii CSM 2007 au continuat să aibă inițiativa, însă în plină presiune a lor în jumătatea Aerostarului, Gavrilă a interceptat mingea la centrul terenului, l-a văzut pe Apenciucesei ieșit mult din poartă și a lobat lung mingea peste acesta, până în gol: 0-1! Focșănenii și-au reluat eforturile pentru a înscrie și la o acțiune de atac pe stânga, Manu a driblat câțiva adversari, la limita careului fiind oprit prin fault, în minutul 88. A bătut impecabil lovitura liberă Predoiu care a marcat pentru a doua oară în primele două etape de campionat pentru CSM Focșani 2007! Mădălin devine repede acel Predoiu foarte valoros de acum câțiva ani. Ca și Cosmin Pasăre, de altfel! Nu era nevoie să fie căutați atacanți prin toată țara. Erau aici, la câțiva metri sau câțiva kilometri de cei care decideau!

Lovitura de începere a meciului a fost dată de fostul mijlocaș de mare valoare al Focșaniului, Ovidiu Rusu, invitat special în acest scop. La meciul din Cupa României dintre aceleași formații, lovitura de începere fusese dată de o altă glorie fotbalistică a Focșaniului, Constantin – Titi – Rusu.

Sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17:00, Viitorul Ianca – CSM Focșani 2007

Rezultatele și marcatorii etapei
Dinamo Bacău – Viitorul Ianca  1-2; CSM Focşani – Aerostar Bacău  1-1 (0-0). Au marcat Predoiu, respectiv Gavrilă; Oţelul Galaţi – Sportul Chiscani  8-0 (2-0). Au marcat Neagu, Jardan – 3, Niculae, Crîcimari – 2, Râpan.
CS Făurei – Sporting Lieşti 3-4. Au marcat Bîrlădeanu – 2, Călin, Stan.
Metalul Buzău – CSM Râmnicu Sărat  2-1 (0-0). Au marcat Zamfirescu, Pavel, respectiv Roman.

Clasament: 1 – Metalul Buzău – 6 puncte; 2. Sporting Liești – 6 puncte; 3. Aerostar Bacău 4 puncte; 4. CSM Focșani 2007 – 4 puncte; 5. Oțelul Galați – 3 puncte; 6. CSM Râmnicu Sărat – 3 puncte; 7. Viitorul Ianca – 3 puncte; 8. CS Făurei – zero puncte; 9. Dinamo Bacău – zero puncte; 10. Sportul Chiscani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?