Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au început campionatul cu victorie în deplasare!

  • Sportul Chiscani – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Apenciucesei, Juncănaru, Bratu , Pădureț, Negoiță – Strătilă, Săpunaru, Ciochină, Manu – Dascălu – Agafiței. Au mai jucat Salaoru, Paizan, Pasăre, Predoiu. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Preda, Panaite, Găină, Stoica, Hoțoi.

Sportul Chiscani: Olaru – Iancu, Pascu, Sima, Dănăilă – Capbun, Iacob, Bahnașu, Giol – Stroe, Cozman. Razerve: Ghițun, Bolozan, Scîrlat, Bogdan, Ioniță, Neagu.

CSM Focșani 2007 a început cu victorie ediția de campionat 2021-2022. În partida disputată sâmbătă, 28 august, la Chiscani, focșănenii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Predoiu în minutul 78. Oaspeții au dominat în majoritatea timpului de joc iar victoria lor a fost în acord cu ceea ce s-a întâmplat pe teren în cele 95 de minute, cât a durat partida. În prima repriză, oaspeții au avut o mare ocazie de gol, nefructificată, însă, de Strătilă, scăpat singur cu Olaru și a mai avut o suită de cornere, din care nu a tras nici un folos. Presiunea focșăneană a continuat și în partea a doua a meciului, au apărut noi ocazii de a marca – Predoiu, Bratu.

Lipsea, însă golul care a venit, totuși, în minutul 78, când Juncănaru a centrat de pe dreapta, Pasăre a atacat la colțul scurt, a deviat mingea la Predoiu aflat la locul și momentul potrivit la 6 metri de poarta experimentatului Olaru iar după reluarea valorosului vârf al oaspeților s-a făcut 0-1. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic de remarcat și CSM Focșani 2007 începe noua ediție de campionat cu victorie în deplasare, singura a etapei. Sportul Chiscani a făcut mai multe transferuri în intersezon, este mai puternică decât în campionatul trecut, dar nu a putut întrerupe seria de înfrângeri în fața Focșaniului. CSM 2007 s-a apărat cu siguranță, și-a creat mai multe situații de gol, finalizarea venind grație inspirației și experienței celor doi atacanți de meserie, Mădălin Predoiu și Cosmin Pasăre, reveniți la echipă după ce au fost scoși din joc pe când mai aveau de spus destule în fotbalul focșănean! ACS Sportul Chiscani TV, dovadă de fair play, după joc: ”Succes focșănenilor, felicitări echipei noastre pentru ambiția și dăruirea de care a dat dovada în acest meci”.

Rezultatele și marcatorii etapei:

Metalul Buzău – Dinamo Bacău 5-0 (4-0). Au marcat Zamfirescu – 2, Pavel – 2, Tudorică.
Aerostar Bacău – Viitorul Ianca 2-1 (0-1). Au marcat Tofan, Ilie, respectiv Dima.
CSM Râmnicu Sărat – CS Făurei 2-1 (2-0). Au marcat Mihalache – 2, respectiv Stelian Nicoliță.
Sporting Lieşti – SC Oţelul Galaţi 2-1 (1-0) Au marcat Munchiu, Cucu, respectiv Cisotti.
Sportul Chiscani – CSM Focşani 0-1 (0-0). A marcat Predoiu.

Clasament: 1. Metalul Buzău – puncte; 2. Sporting Liești – 3 puncte; 3. Aerostar Bacău – 3 puncte; 4. CSM Rîmnicu Sărat – 3 puncte; 5. CSM Focșani 2007 – 3 puncte; 6. CS Făurei – zero puncte; 7. Viitorul Ianca – zero puncte; 8. Oțelul Galați – zero puncte; 9. Sportul Chiscani – zero puncte; 10. Dinamo Bacău – zero puncte.
Etapa viitoare: Dinamo Bacău – Viitorul Ianca; CSM Focşani 2007 – CS Aerostar Bacău; Oţelul Galaţi – Sportul Chiscani; CS Făurei – Sporting Lieşti; Metalul Buzău – CSM Râmnicu Sărat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?