Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Primăria Vânători asfaltează străzile din Petrești

Primăria Vânători a demarat un amplu proiect de asfaltare a străzilor și drumurilor locale. În acest sens a scos la licitație pe SEAP proiectul de investiții „Modernizare străzi prin asfaltare în satul Petrești, comuna Vânători, județul Vrancea“. Valoarea estimată a investiției este de 9,3 milioane de lei, plus TVA.

În cadrul acestui proiect vor fi asfaltate 16 de străzi din intravilanul localității Petrești, astfel: strada Viorelelor; strada Mihai Viteazu; strada Avram Iancu; strada Zambilei; strada Lăcrămioarei; strada Nicolae Iorga; strada Macului; strada Aurel Vlaicu; strada Mihail Sadoveanu; strada Ghiocelului; strada Zânelor; strada Salcâmilor; strada Nordului; strada Nicolae Titulescu; strada Panselelor; strada Căpșunilor. Lungime totală a străzilor este de aproape 9 kilometri. Termenul de execuție a lucrărilor este de 36 de luni.

De reținut că administrația locală mai are în derulare un proiect care vizează asfaltarea tuturor străzilor din satul Mircești Noi, comuna Vânători. Lucrările au o valoare de 6,3 milioane lei și sunt realizate cu fonduri din bugetul local. Programul de modernizare a infrastructurii locale cu ajutorul fondurilor de la bugetul local și a fondurilor guvernamentale cuprinde mai multe investiții care vizează reabilitarea și modernizarea de drumuri în toate satele comunei. De reținut că Primăria Vânători a finalizat un proiect ce a vizat modernizare a mai multor străzi în satele Vânători și Balta Raței. Au fost asfaltate drumuri de interes local în Jorăști și Vânători. Tot de la bugetul local au fost reabilitate străzi în Vânători și Jorăști, fiind turnat stratul de uzură pe străzile Mihai Eminescu, Crângului, Parcului și Plaja Putna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?