Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO: “Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă” rulează la Happy Cinema Focşani

          Un film exploziv, plin de suspans, “Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă”, cu Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba şi Alice Braga, rulează la Happy Cinema Focşani.

          Scris şi regizat de James Gunn, filmul de aventură-acțiune cu super-eroi aduce publicului o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul D.C.. Cei mai periculoşi super-ticăloși sunt ţinuţi în Belle Reve, închisoarea de categorie A cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA, iar câțiva dintre ei ar face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture super-secretului, super-enigmaticului Task Force X.

Adunați o colecție de ticăloşi, incluzându-i pe Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher II, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin și psihopata preferată a tuturor, HarleyQuinn. Apoi, înarmați-i până în dinţi și aruncați-i, literalmente, pe insula îndepărtată, infestată de inamici, Corto Maltese. Străbătând o junglă plină de militanți și forțe de gherilă, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu… și pe tehnicienii guvernului Amandei Waller în urechi, urmărindu-le fiecare mișcare.

Ca întotdeauna, daca fac o mișcare greșită, sunt morți (de mâna inamicului, a unui camarad sau a lui Waller însuși).

Trailerul poate fi vizionat pe www.happycinema.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?