Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au încheiat cantonamentul de la Poiana Brașov cu o victorie!

 

  • CSM Focșani 2007 – Kids Tâmpa Brașov 1-0 (1-0)

Formația CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Găina, Bratu, Negoiță – Strătilă, Ciochină, Salaoru, Manu – Agafiței – Hoțoi.

Au mai jucat: Apenciucesei, Panaite, Săpunaru, Dascălu, Budeanu, Stoica, Dragomir. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Paizan, Băciuț, Pădureț.

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007 a încheiat stagiul de pregătire de săptămâna trecută de la Poiana Brașov cu meciul de verificare disputat sâmbătă, 7 august în compania divizionarei de Liga a III-a, Kids Tâmpa Brașov. Focșănenii au câștigat cu 1-0 prin golul marcat în minutul 32 de Agafiței, care a reluat în plasă, de la 25 de metri, mingea respinsă de apărarea brașovenilor după o acțiune de atac prelungită a oaspeților. A fost o partidă utilă, care le-a arătat antrenorilor CSM 2007 cum arată echipa după plecarea a cinci dintre titularii din trecuta ediție de campionat – Taciuc, Preoteasa, Geantă, Moisi, Gorovei și după ieșirea din joc pe teremen lung, în urma gravei accidentări din meciul cu Viitorul Ianca, a lui Brian Lemac. În partida cu Kids, formație cu jucători foarte tineri, focșănenii au avut posesie superioară, dar au construit greu în lipsa unui conducător de joc veritabil, atacurile lor au fost lipsite de incisivitate.

Așa cum arată acum, cu un lot foarte tânăr, CSM Focșani 2007 nu-și poate propune decât o clasare rezonabilă în Liga a III-a și reconstrucția echipei cu fotbaliști de perspectivă, alături de câțiva jucători localnici experimentați, în pecial la mijloc și în atac – posibile reveniri, Ștefan Lupu și Cosmin Pasăre. O față – dacă va fi cea așteptată, rămâne de văzut –  a echipei focșănene de Liga a III-a va putea fi văzută miercuri, la Gugești, în meciul de Cupă cu Inizio, în care CSM 2007 pornește favorită!

Trei foști jucători ai CSM Focșani 2007, la SCM  Zalău 

Trei dintre titularii din campionatul trecut ai CSM Focșani 2007 evoluează pentru SCM Zalău, în Liga a III-a. Primul dintre aceștia a fost Sergiu Jurj, vârful de atac plecat de la Focșani înainte de terminarea returului, și care a marcat pentru Zalău în cel mai recent amical al formației sale. După ce și-au reziliat contractele cu CSM 2007 săptămâna trecută, Andu Moisi și Răzvan Gorovei au semnat imediat cu SCM Zalău, unde au și fost prezentați. Gorovei – ca și Moisi – a evoluat pentru CSM 2007 în amicalul de tristă amintire cu Viitorul Ianca și în care a fost eliminat pentru lovirea cu pumnul a unui adversar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?