Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Unul dintre tinerii care au murit în accidentul din Vrancea a fost polițist la Brigada Rutieră. Acum două săptămâni se filma cu Dani Mocanu și cu Van Damme

Unul dintre cei trei tineri care au murit în accidentul din Focșani a fost polițist la Brigada Rutieră. Cătălin Enache era pus la dispoziție de aproximativ doi ani, la Secția 5, dupa ce a fost prins drogat la volan, scrie gandul.info. Informația apare și pe cancan.ro (sursa foto), dar și pe wowbiz.ro.

Mihai Băjenaru, Claudiu Despa și Cătălin Enache sunt tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident care s-a produs azi-noapte, în Focșani (…) în urma impactului dintre o mașină și tir. Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Cătălin Enache era un apropiat al lui Dani Mocanu și îl cunoscuse și pe actorul de origine belgiană Jean-Claude Van Damme, alături de care a petrecut atunci când superstarul a fost în România, acum două săptămâni.

Articolul integral și video pe – https://www.gandul.ro/

„Angajații Primăriei Golești sunt alături de familia Enache Aurica și Gabriel în greaua suferință pricinuită de moartea fulgerătoare a fiului, Cătălin Enache, într-un accident rutier în noaptea de joi spre vineri 06.08.2021, în care și-au mai pierdut viata încă 2 tineri. Dumnezeu să-i ierte greselile de voie si fără de voie! Condoleanțe familiilor îndurerate!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Primaria Golesti.
Mihai Băjenaru (22 de ani), originar din Dumbrăveni, Claudiu Despa (18 ani) din localitatea Popești și Cătălin Enache (30 de ani) din Golești au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit puternic de un tir. La volan se afla tânărul de 18 ani, iar mașina, spun sursele noastre, avea un motor special, cu peste 400 de cai putere. Cu puțin timp înainte de accident, tinerii ar fi postat pe o rețea de socializare cum mașina atinsese 220 km la oră. Martorii accidentului spun că pasagerii ar fi fost decapitați în urma impactului cu tirul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?