Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

FOTO: Acţiune organizată de poliţişti în barurile şi discotecile din Focșani și localitățile arondate

            Aproximativ 40 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, rutieră, ordine publică, secţiilor de poliţie rurală, combaterea criminalității organizate dar şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Vrancea au asigurat un sfârșit de săptămână liniștit. Au fost organizate razii în barurile şi discotecile din municipiul Focșani dar și în localitățile arondate.

 Acţiunea s-a desfăşurat sâmbătă, 25 iulie a.c., începând cu ora 00.00 și a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranță publică dar și prevenirea consumului și traficului de droguri în baruri/discoteci.

Un capitol distinct al acţiunii l-a constituit siguranţa rutieră prin prevenirea accidentelor comise pe fondul băuturilor alcoolice.

Astfel, polițiștii rutieri au organizat filtre pe căile de acces către zona barurilor și discotecilor pentru identificarea celor care consumă alcool și se urcă la volan punând în pericol siguranța traficului rutier.

Pe parcursul acțiunii au fost legitimate peste 400 de persoane, fiind verificate mai multe locații.

Totodată, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în cuantum de aproximativ 3500 lei, pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii de la rutieră au monitorizat traficul rutier, ocazie cu care au testat cu aparatul etilotest 75 de conducători auto și două persoane privind consumul de substanțe psihoactive. Două permise de conducere au fost reținute pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind retras și un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Asupra unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Focșani, polițiștii au depistat un plic cu resturi de materie vegetală, de culoare verde care a fost ridicat de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate.

Astfel de acţiuni vor continua, poliţiştii atrăgând atenţia asupra faptului că  manifestă toleranţă zero faţă de orice comportament antisocial.

Comunicat IPJ Vrancea din 26 iulie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?