Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Bărbat arestat preventiv după o tentativă de furt, comisă în timp ce era arestat la domiciliu

Un bărbat a fost arestat preventiv, iar un altul a fost pus sub control judiciar sub acuzația de tentativă la furt calificat. Cel arestat are 20 de ani, iar celălalt are 35 de ani, ei fiind frați. „(…) admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(…) I(…) D(…), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.02.2019 şi până la data de 27.03.2019 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Respinge ca neîntemeiată cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani de luare a măsurii arestului preventiv a inculpatului M(…) V(…), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat (…), ia faţă de inculpatul M(…) V(…) măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 26.02.2019, ora 15.00, până la data de 26.04.2019 (…)“, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.

Potrivit unor surse, bărbatul de 20 de ani a primit mandat de arestare preventivă deoarece ar fi comis tentativa de furt în perioada în care era arestat la domiciliu.

Polițiștii au transmis că cei doi ar fi încercat să fure de la un bărbat din Bolotești. „La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Odobești au fost sesizați cu privire la comiterea de către autori necunoscuți a unei infracțiuni de tentativă la furt calificat față de un bărbat, din comuna Bolotești, jud. Vrancea. În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, au fost identificați principalii suspecți în cauză, ambii din comuna Bolotești, cu vârsta de 20, respectiv 35 de ani. (…)“, după cum a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?