Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

S-au urcat băuți la volan și au fost prinși de polițiștii vrânceni

La data de 23 iulie a.c., ora 10:37, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au oprit în trafic un bărbat, de 39 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 204 D, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tot în cursul zilei de 23 iulie, ora 19:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea în municipiul Focșani o autoutilitară-cisternă, care nu avea aplicate plăcuțe cu numerele de înmatriculare. Verifcările efectuate de polițiști au reliefat faptul că autoutilitara nu era înmatriculată.

Sâmbătă, 24 iulie, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, un autoturism care circula pe Bulevardul Gării din municipiul Focșani.

Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, din comuna Câmpineanca, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 25 iulie a.c., ora 07:12, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic un bărbat, de 28 de ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,83 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 25 iulie a.c., ora 08:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat, de 52 de ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,45 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cursul nopții, la ora 23:20, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Gugești au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe o stradă din localitatea de domiciliu.

În cauzele de mai sus, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 26 iulie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?