Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și FOTO! Geanina Bratu a fost înmormântată astăzi

Peste satul natal al Geaninei Ionelia Bratu s-a așternut durerea. Familia, prietenii, vecinii și cei care au cunoscut-o pe tânăra de 23 de ani din Nereju care, în 2016 a fost diagnosticată cu cancer de rinofaringe cu metastaze osoase multiple și metastaze hepatice, stadiul IV, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. După aproape cinci ani de luptă cu acest „monstru‟, sâmbătă, inima Geaninei Bratu a încetat să mai bată. Duminică, trupul neînsuflețit al Geaninei Bratu a fost adus de la spitalul din Alba Iulia, unde aceasta a murit, în satul natal. „A sosit ziua cea mare. Geaninuța mea, puiul meu cel mic și scump va pleca din casa noastră într-o lume mai bună. Vor rămâne aminirile, pozele, dar, cel mai grav este că rămâne și suferința. Nu mai pot scrie nimic. Nu-mi găsesc cuvintele. Ce va fi, ce se va întâmpla în lipsa ei, cum voi depăși această mare suferință… Doamne ajută! Amin!‟, a scris Ioana Bratu, mama Geaninei, astăzi, pe pagina ei de Facebook.

Slujba de înmormântare a Geaninei a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, anunțul fiind făcut de un preot din Galați, pe pagina sa de Facebook. „Drum bun, Geanina! Astăzi pleci din casa ta… îngerii să te aibă în pază! Membrii parohiei noastre adresează sincere condoleanța familiei! Cei care ați cunoscut-o și doriți să vă luați rămas bun… slujba de înmormântare va începe de la ora 14:00! Ai fost un copil luptător și iubitor de cele sfinte! Mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru parohia noastră! Acum este rândul nostru să te ajutăm și să te ținem în rugăciuni!‟, pr. Ionuț Stoica Chiriță.

sursă video: Bratu Adrian

Ai devenit o floare în grădina Raiului‟

De acum înainte, Geanina ne va zâmbi din fotografii și ne va veghea din înaltul cerului, alături de îngeri. „Drum lin către îngeri, luptătoareo. Bunul Dumnezeu să-ți dăruiască un loc în Împărăția Sa cea veșnică. De acum, suferința și durerea s-au transformat în pace, în liniște și bucurie pentru că ai plecat acolo, la Rai, de unde ne privești și ne zâmbești cu zâmbetul tău unic. De ce ai plecat?! Pentru că ai făcut atât de mult bine pe acest pământ, pentru că ai schimbat în bine atât de multe suflete, inclusiv pe mine, și, pentru că te-ai gândit că trebuie să veghezi și să ai grijă tu de acum încolo de toți cei dragi ție. Ai devenit o floare în grădina Raiului pentru că Dumnezeu a dorit să te culeagă de pe acest pământ pentru a se bucura de tot ce înseamnă Geanina Ionelia. Iar noi, cei ce am rămas în urma ta, ne vom aminti cu drag de tine și te vom purta mereu în rugăciunile noastre. Rămas bun, suflete frumos‟, sunt cuvintele pr. Grigorescu George Sebastian, prezent la slujba de înmormântare a tinerei de 23 de ani.

Fratele Geaninei, Adrian Bratu a încărcat pe Facebook un video de la înmormântarea surorii lui. Tot el ne-a spus că Geanina a fost îmbrăcată, conform tradiției, în rochie de mireasă. Geanina Bratu a plecat din această lume discret, deși și-ar fi dorit ca aventura ei pe acest pământ să mai dureze. Drum lin spre cer, Geanina. Ne vom aminti de tine de fiecare dată când vom privi cerul!

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și celor care au cunoscut-o pe Geanina Ionelia Bratu! Dumnezeu să o așeze în ceata îngerilor!

sursă video Împreună pentru Geanina!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?