Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Trei vrânceni cu dosare penale la regimul rutier! Unul dintre ei a băut, apoi a intrat cu mașina într-un parapet, pe pasarela dintre Focșani și Odobești

 

Eveniment rutier pe fondul consumului de alcool

 La data de 20 iulie a.c., ora 3:46, poliţiştii Biroului Rutier Focșani au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din comuna Mera,  în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2M, pe fondul consumului de alcool, a intrat în coliziune cu un parapet metalic montat pe marginea pasarelei ce face legătura între Focșani și Odobești.

Polițiștii au testat bărbatul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

 

Conducea sub influența alcoolului

Un bărbat din comuna Fitionești a fost depistat de către polițiști conducând un autovehicul pe drumurile publice, deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, 20 iulie a.c., în jurul orei 7:15, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au oprit în trafic, pe Drumul Județean 205 H Movilița, un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, din comuna Fitionești.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

 

Depistat în timp ce conducea cu permisul suspendat

Tot ieri, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 181- Slobizia Bradului, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 20 iulie 2021

foto cu rol de prezentare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?