Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Atletism U 18 – CSS Focșani, de patru ori argint la Campionatul Național!

  • Performerul delegației vrâncene a fost valorosul sprinter Mario Dobrescu, cu dublă legitimare, Atletic Adjud, CSS Focșani, care a obținut trei medalii
  • Cu două medalii a încheiat competiția polivalentul George Adam

Atleții de la CSS Focșani, cu adjudenii în prim plan, au reușit o excelentă performanță la Campionatul Național U 18 a cărui finală a avut loc la Pitești în zilele de 16 și 17 iulie 2021. Pe arena de concurs, sportivii pregătiți de GheorgheCatrinescu – CS Atletic Adjud, Camelia Petrea, Sorin Crăciun, Marius Batog, Gabriel Alexandrescu s-au aflat printre protagoniștii probelor în care au luat startul și au urcat de patru ori pe podiumurile de premiere, de fiecare dată, pe locul al doilea, pentru care au primit medaliile de argint. Remarcabilă a fost și evluția foarte tinerelor alergătoare antrenate de profesorul Marius Batog – grup masiv, din care au fost constituite câte două ștafete și care oferă în perspectivă soluții pentru alcătuirea unor echipe competitive de nivelul celor care obțin, în ultimii ani, medalii naționale la junioare, tineret sau senioare în cusele de 4×100, 4×400 sau 1+2+3+4!

          Performerul delegației vrâncene la com competiția de la Pitești a fost valorosul sprinter Mario Dobrescu, pregătit la CS Atletic Adjud de reputatul profesor Gheorghe Catrinescu, și cu dublă legitimare la CSS Focșani.Mario Dobrescua câștigat argintul în toate probele în care a alergat: 100 metri plat, cu 11,3 secunde,  200 metri plat, cu 22,56 secunde și ștafeta 1+2+3+4.

Cu două medalii de argint a încheiat Campionatul Național U 18 polivalentul George Adam, de la Secția Adjud, elevul profesoarei Camelia Petrea.George Adam a afost al doilea la aruncarea suliței de 700 grame, cu 59,38 m și cu ștafeta de 1+2+3+4. A patra medalie de argint a fost a ștafetei de 1+2+3+4, formată dinGeorge Adam, Alin-Ionuț Clatea, Mario Dobrescu, Andrei Popoiu. În afara locurilor de medalii, dar nu foarte departe, s-au clasat, la suliță, Alessia Beatris Munteanu, pe 5, cu 29,31 metri, Miruna Marina Lungu, pe 7, cu 27,99 metri, Silvia-Elena Munteanu, pe 8, cu 27,95 metri și Paula Raluca Munteanu, pe 9, cu 23,99 metri toate, elevele profesoarei Camelia Petrea.

          Ștafeta de 4×100 metri fete a CSS Focșani A, în componența Sara Barbu, Maria Mălureanu, Geanina Paraschiv, Andreea Dediu a terminat concursul pe 6 iar ștafeta B a CSS Focșani, în alcătuirea Andra Alexandra Cristea, Alexandra Aron, Luiza Georgiana Olaru, Medeea Dulcescu, pe locul 13. În alcătuirea Andra Alexandra Cristea, Geanina Paraschiv, Luiza Georgiana Olaru, Medeea Dulcescu, ștafeta B 1+2+3+4 a CSS Focșani s-a clasat pe locul 11. Ștafete sunt pregătite de profesorii Marius Batog și Gabriel Alexandrescu. Iar ștafeta de băieți 4×100 metri a CSS Focșani formată din George Adam, Andrei Popoiu, George Adrian Dima, Alin-Ionuț Clatea a terminat competiția pe locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?