Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

FOTO: Fotbal – GS Mobile a câștigat Cupa ”Prieteniei Olti”!

  • În finală, GS Mobile – Atletico Bătrânii 5-1; pe locul al treilea s-a clasat echipa Finanțelor

Fotbalul de amatori a fost anulat de pandemie – ca și fotbalul pentru profesioniști, pentru multe luni. Nu au mai fost spectaculoasele competiții de iarnă de la Polivalentă, nu au mai fost jocurile pe iarba stadioanelor. A fost, însă dorul de fotbal pe care jucătorii amatori erau obișnuiți să-l practice pentru pregătirea lor fizică, dar și pentru plăcerea întâlnirii cu prietenii și pentru întrecerea sportivă. Între oamenii de fotbal la care am făcut referire mai devreme este și Jani Oltianu, promotorul și organizatorul multor competiții de fotbal, la care a participat și ca jucător sau arbitru. La provocarea primită de la prieteni, dar și pentru că așa a fost obișnuit, din partea ACS Cîmpineanca, a organizat recent prima ediție a ”Cupa Prieteniei Olti” pe ”cocheta bază sportivă de la Unirea”, așa cum mi-a spus. Au luat parte la întrecere GS Mobile, Atletico Bătrânii, Finanțe, Ing Trust, Soveja, Everest Panciu, Ediție de Vrancea, Amicii Odobești. Nume de echipe cunoscute, nume de echipe noi, dar fotbaliștii au fost aceiași care impresionau la jocurile din anii trecuți. Rezultatele meciurilor de dinaintea ultimului act, de la sfârșitul săptămânii trecute, au dat pentru finala mare pe GS Mobile și Atletico Bătrânii iar pentru finala mică pe Finanțe și Ing Trust. Au câștigat GS Mobile, clasată pe primul loc după ce a câștigat cu 5-1 în fața Atletico și Finanțe, clasată a treia, după ce s-a impus cu 4-0 în meciul cu Ing Trust.

          Trofeul fair-play a fost atribuit veteranului Costică Bulancea – 62 de ani, de la GS Mobile. Primele patru clasate au fost premiate cu mingi, cupe, diplome.

Arbitrajul, la adresa căruia, din ce am înțeles din surse de încredere, nu au fost reclamații, a fost asigurat de Jani Oltianu, cel care ia în calcul să organizeze și în 2022 ”Cupa Prieteniei Olti”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?