Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Stakelogic dezvăluie slotul de debut de la Reflex Gaming ca partener Greenlogic

Stakelogic, creatorul olandez de conținut pentru cazinouri online, a adăugat un nou slot, Sea God, în lada mondială de spectaculoase sloturi cu zeus. Titlul este prima ofertă proiectată în colaborare cu partenerul Greenlogic Reflex Gaming. Fanii colaborării de asemenea așteaptă și un slot mai răcoros, care să vie încă o piatră scumpă in cufărul cu jocuri cu tematica gheață. Dar până ce aceasta nu s-a întâmplat, să vedem mai multe despre slotul Sea God.

O mare turbulentă este pictată pe mulinetele slotului cu volatilitate medie, cu grila de joc implicită cu 5 tambururi, 4 rânduri, flancată de valuri masive și Zeul Mării, care pare a fi zeul roman Neptun, cu tridentul de aur în mână. Jocul cu douăzeci de căi de a câștiga, are un procent teoretic de returnare de circa 95,21%.

Mat Ingram: „Pentru lansarea noastră de debut prin programul Greenlogic®, am știut că trebuie să creăm ceva special.”

Jocul imersiv este alimentat de caracteristici interesante, inclusiv învârtiri suplimentare, Super Stake și Super Reels, acestea din urmă declanșând aleatoriu în timpul jocului principal, în timp ce tambururile cresc în dimensiune de la o valοare implicită de 5 × 4 la 5 × 9, împreună cu liniile de câștig care cresc de la 20-45.

Lansare de debut:

Directorul de produse pentru jocurile Reflex, Mat Ingram a explicat că știau că „trebuie să creeze ceva special” pentru lansarea de debut prin programul Greenlogic.

„Oceanele au o atmosferă maiestuoasă și misteRiοasă, combinați oceanele cu puterea Dumnezeului grec al Mării și primiți Sea God. Sperăm că jucătorii pot dezvălui comoara îngropată pentru a-și obține averea ”, a spus Ingram.

Oferind ilustrații și animații vii, împreună cu un sunet autentic, jucătorii sunt transportați la ochiul furtunii fuRiοase, unde soarta lor revine Zeului Mării! Slotul imersiv dă un multiplicator maxim de câștig de 1.162 de mize și are trei RTP-uri individuale (revenire la jucător) disponibile.

Apel la distanță:

Comentând, de asemenea, despre noul joc, șeful Greenlogic la Stakelogic, Salvatore Campione a folosit un presor de companie pentru a adăuga …

„Sea God este o adăugare binevenită la portofoliul nostru de sloturi, grație graficii uimitoare, dar calmante.” El a continuat să presupună că „jocul va atrage, fără îndoială, o largă varietate de jucători datorită volatilității sale”.

„A fost o plăcere să lucrez cu Reflex Gaming, au o echipă de dezvoltatori talentați, artiști și designeri care au colaborat pentru a dezvolta acest slot captivant”, a spus Campione.

Studiul omnicanal din Marea Britanie s-a alăturat platformei inovatoare de colaborare în septembrie 2020, oferindu-i acces la mai mult de 500 de operatori și nouă agregatori în acel moment. Parteneriatul permite Reflex Gaming să creeze o serie de sloturi noi cu Stakelogic, primul fiind responsabil de aspecte precum matematica, concepte de joc, active și gameplay, în timp ce mai multe domenii tehnice sunt acoperite de Stakelogic.

Prin Greenlogic, Reflex este capabil să-și sporească semnificativ acoperirea geografică, precum și să își integreze jocurile co-dezvoltate cu operatori de top și mărci de gambling pe piețele din lumea întreagă.

Achiziția Smart&Applied:

Totodată, față de noua versiune, Stakelogic a finalizat recent achiziția dezvoltatorului de software din Serbia Smart & Applied DOO într-o mișcare care îmbunătățește și mărește capacitatea sa de dezvoltare a jocurilor interne. După ce a lucrat îndeaproape cu firma din Olanda în ultimii trei ani, achiziționarea studiοului de dezvoltare a jocurilor fondat în 2013 de Igor Marinkovic este apreciat drept „ținta ideală de achiziție”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?