Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani își felicită toți învățăceii

Gaudeamus igitur! Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani: 2020-2021

În final de an școlar pandemic, Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani își felicită toți învățăceii, gimnaziști, școlari și preșcolari! În mod deosebit, felicităm absolvenții claselor a opta, care, în ciuda nemaiîntâlnitelor provocări din ultimii doi ani, dar și a schimbărilor sistemice, au reușit să se adapteze noului stil de învățare, pregătindu-se temeinic pentru Evaluarea națională și pentru Viață.

Suntem foarte mândri de acești adevărați parteneri educaționali, deoarece sunt un model pentru celelalte clase. Împreună am descurcat „ițele” învățământului on-line și am parcurs conștiincios și cu plăcerea permanentei descoperiri și autodepășiri, urcușul fermecător al excelenței școlare.

Le mulțumim, cu deosebită admirație, celor șase fruntași, care, prin calm, perseverență, pasiune și bucuria de a cunoaște, le-au dovedit tuturor, copii și adulți, că se poate ajunge și clădi pe culmi: Bobeică Riana-Ingrid, Buică Adela- Maria, Jitaru Andreea, Moise Maria-Teodora, Săvulescu Alexandra, Trifan Alexia-Ștefania.

Ne bucurăm că suntem o familie frumoasă și puternică, o comunitate școlară, întemeiată pe  legătura armonioasă între părinți, întregul personal al școlii și elevi, de aceea vă mulțumim tuturor pentru colaborare, implicare și devotament!

Cu speranța într-un nou an școlar „mai așezat”, le urăm mult succes la examen proaspeților absolvenți și, pentru că peste o săptămână se încheie cu adevărat anul școlar, vacanță păcută tuturor elevilor și părinților!

Prof. Pompilia Bărbosu, consilier educativ, Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?