Ediția: Duminică 9 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Duminică 9 iunie 2024. Nr. 6644

VIDEO! O donatoare de sânge din Vrancea, premiată cu o cină romantică la Hanul lui Ureche

Astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Vrancea a fost sărbătorită Ziua Internațională a Donatorilor de Sânge. Din cei 26 de donatori care au trecut astăzi pragul centrului, o focșăneancă a fost câștigătoarea unei cine romantice alături de o persoană dragă, cadou pus la dispoziție de Restaurantul Hanul lui Ureche, situat pe DN 2-E 85, la intrare în Urechești.

Acțiunii de astăzi s-au alăturat și militari ai Batalionului 81 Rachete Operativ Tactice „Maior Gheorghe Șonțu‟, recent întorși acasă dintr-o misiune în Polonia. „Alături de noi au mai fost și cei de la Carrefour Focșani, oferindu-le donatorilor astăzi un cadou dulce, dar și restaurantul Hanul lui Ureche, care a oferit un voucher cadou unei câștigătoare, care constă într-o cină romantică alături de cineva drag. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi!‟, a spus dr. Elena Dumitriu, șefa CTS Vrancea.

Alege să salvezi viața unui om donând sânge. Nu aștepta ca nevoia de sânge să devină acută, ci ia atitudine acum, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de o viață normală.

La mulți ani vouă, celor care constant alegeți să donați sânge, și la mulți ani medicilor și întregului personal medical care aveți grijă de sănătatea noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?