Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Procuror nou la Parchetul Județean Vrancea

După valul de pensionări din cadrul Parchetului Județean Vrancea, unde mai mulți magistrați cu experiență au decis să iasă din sistem, în județ va veni un nou procuror. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât ieri delegarea în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a lui Silviu Neagu, care până în acest moment a soluționat dosare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti. Delegarea, conform informațiilor furnizate de CSM, este pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 15 iunie.

Nu este pentru prima dată când s-a discutat despre locul de muncă al procurorului Silviu Neagu. Acesta a mai încercat și în anii trecuți să vină la Vrancea, însă de fiecare dată CSM a respins solicitarea. Procurorul Neagu a participat la concursul de intrare în magistratură, prima sa repartiție ca procuror fiind la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, numirea în funcție operând la decembrie 2012. Anterior, procurorul a lucrat la Autoritatea Națională pentru Cetățenie.

Un magistrat nou ar putea veni în următoarea perioadă și la Judecătoria Focșani. Mâine, Secția pentru judecători a CSM va discuta despre solicitarea de delegare a doamnei judecător Cătălina Miruna Lorena Uto de la Judecătoria Ploieşti la instanța din municipiu. Judecătorul soluționează în prezent dosare în cadrul secției civile a Judecătoriei Ploiești, fiind magistrat din iulie 2017. Anterior, aceasta a fost consilier parlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?