Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal – CSM Focșani 2007 a trimis răspunsul către FRH: solicită wild card-ul pentru participarea la Challenge Cup!

 

  • Directorul Viorel Ciubotaru și-a asumat plata amenzilor în caz de neprezentare!

Întrebarea cea mai presantă căreia era nevoie să dea răspuns, ieri, Comitetul Director al CSM Focșani 2007, era legată de solicitarea către FR Handbal, Departamentul Internațional, a unui wild card pentru participarea echipei de seniori a clubului în Challenge Cup. Invitația în acest sens adresată de FRH venise la club cu câteva zile în urmă. Între timp au avut loc discuții cu participarea conducerii clubului, a membrilor Comitetului director, inclusiv a primarului Cristi Valentin Misăilă, a doamnelor viceprimar, a altor consilieri locali. Ieri după amiază, într-o nouă ședință a Comitetului director, a fost luată decizia ca să fie trimisă solicitarea de participare în Cupa Europeană. În situația în care alocările bugetare sunt insuficiente, profesorul Viorel Ciubotaru, directorul interimar al CSM Focșani 2007 și-a asumat plata eventualelor amenzi aplicate de FRH și EHF pentru situația în care echipa nu s-ar prezenta la competiție! Este o asumare de responsabilitate! Față de echipa care a obținut dreptul de participare internațională, față de suporteri, față de Municipiul Focșani care a susținut echipa până a ajuns la nivelul de performanță fără precedent pentru Focșani și Județul Vrancea.

Pentru elaborarea acestui text m-am informat din trei surse: președintele Comitetului Director al CSM Focșani 2007, Liviu Macovei, directorul Viorel Ciubotaru și un suporter, invitat la dezbatere. În mod teoretic, posibile opinii diferite. Practic, aceleași  informații! Comitetul Director a aprobat suplimentarea cu 4.400.000 lei a bugetului aprobat pentru club pe anul 2021, propunere cu care se va merge într-o ședință a Consiliului Local care va avea loc în cel mai scurt timp, pentru ca să poată fi negociate prelungiri ale contractelor cu jucătorii de la handbal cu care să înceapă apoi pregătirea pentru viitoarele competiții.

Consiliul Local poate aproba propunerea Comitetului Director, o poate suplimenta sau o poate reduce. Urmând ca o eventuală rectificare bugetară în partea a doua a anului să suplimenteze alocările pentru CSM Focșani 2007. Sau nu! Toți membrii Comitetului Director al CSM Focșani 2007 au spus că vor face lobby pentru sponsorizări care să ajute echipa de handbal pentru a reprezenta cu bune rezultate handbalul focșănean în competiția europeană. Oricum sarcina principală revine directorului Viorel Ciubotaru. ”Nu-l vom lăsa să ducă singur această sarcină. Cel puțin eu, nu”, mi-a declarat Liviu Macovei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?