Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Handbal, juniori 1 – CSM Focșani 2007, a cincea echipă a României în sezonul 2020-2021!

  • În jocul pentru locurile 5-6: CSM Focșani 2007 – Potaissa Turda 36-30 (20-14)

Formații

CSM Focșani 2007: Nikolas Vișan – 3 goluri, Zaharia – Robert Feraru – 5, Alexandru Golea – 8, Denis Bari – 4, Valentin Bogdan, Robert Filip – 1, Alexandru Muraru – 2, Nicolae Bouroș, Marius Abeaboeru, Raul Partene, Călin Ciubotaru, Tiberius Toboșaru – 13, Cristian Rotaru.

Antrenori: Marius Partene, Iulian Neață.

Potaissa Turda: Adrian Bașturea, Sergiu Birescu, Sebastian Bodea – Andrei Danciu – 5, Tudor Drăgoi – 4, Andrei Dobrotă – 4, Raul Bocoș – 4, Cătălin Ghivil – 4, Darius Rusu – 3, George Pințoiu – 2, Darius Man – 1, Cătălin Crișan – 1, Teofil Sîrb – 1, Denis Vereș – 1.

Antrenori: Iulian Alexandru, Aurel Oroian.

Echipa de handbal a CSM Focșani 2007 a reușit performanța excepțională de a se califica în turneele finale ale campionatelor naționale, ediția 2020-2021 și la juniori 1 și la juniori 2. Este vorba despre un grup alcătuit din jucători, în cea mai mare parte din juniori 2, care au fost înscriși la ambele categorii de vârstă pentru a avea mai multe meciuri la activ într-un sezon blocat în cea mai mare parte de pandemie. A fost decizia directorului clubului, profesorul Viorel Ciubotaru, directorul tehnic al echipelor de handbal și a conducerii secției de handbal. Decizie care s-a dovedit corectă pentru că, în afara celor două calificări în turneele finale, în loturile de cadeți și juniori ale României au fost incluși de specialiștii FR Handbal portarul Nikolas Vișan, conducătorul de joc Alexandru Golea și interul Tiberius Toboșaru. Toți trei au fost extrem de importanți în rezultatele obținute de echipa de juniori 1 în sezonul regulat ca și în turneul final. Iar Alex Golea și Tibi Toboșaru, au fost între golgeterii turneului!

Povestea finalei pentru locurile 5-6!

La finalul meciurilor din grupa a doua a turneului final, după victoria ce a părut surprinzătoare a LPS Piatra Neamț în meciul cu CSS Odorhei, cele două formații și CSM Focșani 2007 se aflau la egalitate de puncte – 5. Pentru stabilirea ordinii finale a fost alcătuit clasamentul cu rezultatele directe dintre aceste trei formații. Golaverajul a fost favorabil nemțenilor, 53-52, care au urcat în semifinale. Focșănenii, învingători ai LPS Piatra Neamț, au avut golaverajul 50-50 și au mers în finala pentru locurile 5-6 iar CSS Odorhei a rămas să joace pentru locurile 7-8.

În meciul pentru 5-7, CSM Focșani 2007 a întâlnit Potaissa Turda, echipa de juniori a vicecampioanei din acest an a Ligii Naționale. Elevii antrenorilor Marius Partene și Iulian Neață au făcut o adevărată demonstrație de handbal spectaculos și eficient. Au condus la început, au fost conduși până la 7-10, după care au dominat cu claritate jocul și la pauză aveau un plus de 6 goluri: 20-14! În partea a doua a întâlnirii, focșănenii au continuat să joace, de multe ori, încântător, turdenii au făcut tot ce le-a fost în putință să anuleze avantajul adversarilor, inclusiv atacând în 7 jucători de câmp, dar diferența a ajuns și la 9 goluri: 33-24. Antrenorii Focșaniului au trimis în teren și jucătorii pe care îi folosiseră mai puțin, dar victoria fusese decisă cu multe minute în urmă. Scor final, 36-30 și locul 5 pentru CSM Focșani 2007.

Pentru tinerii handbaliști ai CSM Focșani 2007 urmează pregătirea în vederea participării la Turneul final al juniorilor 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?