Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Fotografii cu bebelușul ÎNCĂTUȘAT al concubinei ucise, postate pe Facebook de criminalul de la Dumitrești

Bărbatul de 50 de ani din Dumitrești care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și-a ucis în bătaie concubina cu 18 ani mai tânără, însărcinată în 3 luni, posta, înainte de tragedie, pe una dintre paginile sale de Facebook, poze cu bebelușul încătușat al femeii. „E…FRiCA…DE..PUSCARiE”, scria M.J. în octombrie 2020, fotografia cu bebelușul încătușat primind 7 like-uri și emoticoane cu râsete…

Cazul ne-a fost adus în atenție de o cititoare care ne-a trimis următorul mesaj: „Vă anexez câteva fotografii cu minorul încătușat de J(…) M(…) din Dumitrești. Am trimis un email și la IPJ Vrancea. Vă rog să nu lăsați necunoscute astfel de situații”.

În mail-ul pe care cititoarea spune că l-a trimis astăzi la poliție, ea scrie: „Bună ziua doamnelor și domnilor, vă anexez unul din cele 10.000 de profile Facebook ale criminalului din comuna Dumitrești, județul Vrancea. Aici puteți vedea cât de bolnav mintal este acest individ. În una dintre fotografii se găsește copilul minor legat cu cătușe de acest infractor, care, până la urmă, i-a omorât mama! Asemenea personaje nu au ce căuta în libertate! Vă rog să țineți cont și de acest aspect în întocmirea dosarului penal al acestui individ‟.

Conform surselor noastre, femeia de 32 de ani, ucisă cu bestialitate de concubin, era mama minorului încătușat, copil rezultat dintr-o altă relație. În noaptea în care femeia însărcinată în 3 luni agoniza, concubinul ei a lipsit-o de libertate și a violat-o pe una dintre prietenele femeii, venită în vizită. Aseară, instanţa a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

În luna mai 2004, bărbatul a fost condamnat definitiv pentru fapte similare: omor și lipsire de libertate, pedeapsa la acea dată fiind de 17 ani de închisoare și 5 ani interzicerea unor drepturi, printre care și acela de a fi tutore sau curator. Acesta era de ceva timp închis, în acte reținându-se că își începuse executarea pedepsei în noiembrie 2003. La 13 ani de la condamnarea definitivă, Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Focșani a înaintat o propunere către instanță, arătând că deținutul poate fi pus în libertate. Se întâmpla în ianuarie 2017, iar bărbatul a ieșit pe poarta penitenciarului în acel an. Executase peste două treimi din pedeapsă, iar Comisia a considerat că poate fi liberat condiționat, de la prima analiză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?