Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Consiliul Județean vrea ca Țara Vrancei să devină „Destinația anului 2021 în România”

Consiliul Județean Vrancea susține ideea de mediatizare a Țării Vrancei, într-o campanie menită să atragă cât mai mulți turiști în județul nostru. „Vrancea este la un nou început de drum și, împreună, putem face din locul în care ne-am născut sau locuim, o destinație captivantă pentru românii și străinii care-și doresc o vacanță”, se arată într-un comunicat de presă al administrației județene.

Așadar, Consiliul Județean Vrancea vă invită să nominalizați pe site-ul www.destinatiaanului.ro, Țara Vrancei ca destinația anului în România, pentru ca toată lumea să cunoască tot ce are mai bun și mai frumos, tărâmul de legendă al Babei Vrâncioaia!

Pe 4 iunie vor fi anunțate de către organizatori cele 6 destinații finaliste, iar destinația câștigătoare va fi cunoscută pe 4 septembrie 2021. Ulterior, destinația preferată din România va fi promovată la o televiziune centrală și pe cele mai importante 10 bloguri de turism din România. „Haideți să vorbim oamenilor despre Țara Vrancei! Să le arătăm  viile și munții noștri, rezervațiile naturale din Lunca Siretului sau Cheile Tișiței, să-i chemăm să bea vinurile care ne-au făcut cunoscuți, să guste cașul dospit în fân sau să poarte măștile de Păunești sau Nereju. Nominalizează Țara Vrancei ca fiind destinația ta preferată în 2021, apoi dă share să afle toată lumea de noi”, a transmis președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

„Alege să vizitezi Țara Vrancei! Distribuie să afle toată lumea de Țara Vrancei! Votați Țara Vrancei ca ”Destinația anului 2021 în România”!”, mai transmite Biroul de Presă al Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?