Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Mihai Bratosin, din Popești, continuă să cucerească lumea cu talentul lui; de această dată a obținut Marele Premiu la un concurs din Kiev

Pe zi ce trece, Mihai Bratosin, mica stea din Popești, se apropie de imaginea unui artist de succes. De curând, el a fost desemnat câștigătorul competiției „Ukraine units the world‟ din Kiev, la categoria 13-15 ani, ocazie cu care mama sa, Diana Bratosin i-a transmis fiului ei un mesaj de susținere: „Mihai, ai depus mult efort în toți acești ani pentru a ajunge ceea ce ești astăzi. Ai reușit să obții, de fiecare dată, rezultate pe măsură, și sunt mândră de tine. Să nu-ți pierzi niciodată optimismul și credința în Dumnezeu. Continuă să-ți îndeplinești visurile, astfel încât să atingi noi culmi‟. Nu doar Mihai Bratosin a reprezentant România la această competiție internațională, ci și mama și sora lui: „Mihai a participat și individual, la categoria 13-15 ani, dar și în grup, alături de mine, și sora lui, Andreea. Putem spune că, prin participarea noastră la acest concurs, am reprezentat cu brio România. Am fost invitați de fiecare dată la Ministerul Culturii din Ucraina, însă, anul acesta, competiția s-a desfășurat online, cu interpretare live, iar rezultatele au fost anunțate în direct, de către membrii juriului, în cadrul unei conferințe de presă. Anii anteriori, am reușit să ajungem cu greu la Kiev, dar efortul nu a fost în zadar, rezultatele fiind pe măsura muncii depuse. În cadrul acestei competiții, Mihai a fost laureat Grand Prix la categoria 13-15 ani, dar a obținut locul I și alături de mine și sora lui‟, a precizat Diana Bratosin.

Mihai Bratosin este elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare‟ din Focșani, și s-a făcut remarcat în urma participării la emisiunile Next Star și Românii au talent, în cadrul cărora a urcat pe scenă alături de mama lui, Diana Bratosin, și sora lui, Andreea Bratosin.

Succesul să fie atât de partea lui Mihai Bratosin, cât și de partea familiei sale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?