Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Vineri 21 iunie 2024. Nr. 6654

Handbal juniori – Doi jucători de la CSM Focșani 2007, la loturile naționale ale României!

  • Tiberius Toboșaru, la juniori, Nikolas Vișan, la cadeți

Handbalul focșănean și-a obișnuit susținătorii cu performanțe deosebite și la juniori ca și la juniori. Cea mai recentă dintre acestea este convocarea la loturile naționale a doi dintre cei mai buni juniori ai CSM 2007. Interul Tiberius Toboșaru a fost chemat la Lotul de juniori al României care se va pregăti și va avea jocuri bilaterale cu naționala similară a Poloniei. Tibi urmează să se prezinte la Complexul Olimpic Sidney 2000 în ziua de 25 mai, activitatea la Lot urmând să aibă loc până la 30 mai.

Pentru Lotul de cadeți, a fost convocat portarul Nikolas Vișan, tot pentru perioada 25-30 mai la Târgu Mureș, unde va face pregătire centralizată. Un alt cadet al CSM Focșani 2007, căpitanul echipei și conducătorul de joc al Naționalei României, Alexandru Golea, a participat la o pregătire anterioară cu jocuri în compania Serbiei.

          Nikolas Vișan și Alexandru Golea vor juca, mai înainte, în turneul de retur al Seriei Valoare 1 a juniorilor 2 care va avea loc în Sala Polivalentă din Focșani. Cei trei valoroși jucători vor evolua, la începutul lunii iunie, la turneele finale ale campionatelor naționale de juniori 1 și de juniori 2 unde sunt calificate formațiile focșănene.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?