Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO! Șofer din Vrancea, aflat la volanul unui autocamion, rănit într-un accident în Buzău; a spulberat un gard, un garaj și mașina din interior

Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN2 E85, în zona localității buzoiene Mărăcineni, după ce un șofer în vârstă de 60 de ani, din Vrancea, aflat la volanul unui camion, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un gard. În urma impactului, șoferul din Vrancea a fost rănit și preluat de ambulanță.

Conform publicației reporterbuzoian.ro, accidentul a avut loc în zona Dacia Service din Mărăcineni. Șoferul, care circula dinspre Gura Câlnăului înspre Buzău, a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul, intrând cu viteză în gardul unei locuințe de pe sensul său de mers.
Camionul a spulberat gardul și a lovit zidul garajului, care s-a prăbușit peste mașina aflată înăuntru. Șoferul autocamionului s-a ales cu răni ușoare. Pagubele vor fi suportate acum de firma de asigurare.

Din primele date de la fața locului, a reieșit că un camion de mare tonaj, condus pe DN2E85 pe direcția Focșani către Buzău, de un șofer în vârstă de 60 ani, din Vrancea, a ieșit în afara părții carosabile în localitatea Mărăcineni, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o construcție, anexa unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?