Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Fotbal, Liga a IV-a – Începerea campionatului a fost amânată!

 

  • Duminică, 9 mai, va începe o competiție care va da campioană, dar nu și participantă la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

O discuție pe care conducerea AJF Vrancea a avut-o cu reprezentanții cluburilor și asociațiilor cu echipe de fotbal din județ se încheiase cu concluzia că în Vrancea, campionatul Ligii a IV-a va începe la 24 aprilie. Comunicarea în acest sens fusese transmisă de AJF Vrancea pe pagina sa de facebook la 13 aprilie. Între timp, reprezentații echipelor au solicitat amânarea debutului de campionat pentru duminică, 9 mai. În Comunicatul din 21 aprilie, AJF Vrancea precizează că ”delegații au dorit să evite disputarea jocurilor în perioada sărbătorilor pascale”. În situația în care Vrancea nu va da o participantă la barajul pentru promovare, ci doar o campioană județeană în 2021, ceea ce au cerut delegații echipelor ține de domeniul firescului. Până la urmă este bine că nu se întrerupe lanțul anual al campionatelor Ligii a IV-a în Vrancea, în pofida marilor dificultăți generate de pandemia de coronavirus! Nu a fost să fie 24 aprilie, e bine să fie 9 mai.

AJF Vrancea mai comunică și că ”până în acest moment s-au înscris în campionat formațiile FC Panciu, CSC Dumbrăveni, AS Suraia, Prosport Focșani și Tractorul Nănești. Programul jocurilor va fi stabilit pe 5 mai. AJF Vrancea așteaptă toate echipele participante pentru a-și definitiva aplicarea vizelor anuale pe anul 2021”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?