Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Ciclism – Alex Paris, două concursuri în două zile!

  • În ambele a terminat cu locuri pe podiumul de premiere

Ciclistul focșănean Alex Paris a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la două curse, în ambele clasându-se pe locuri de podium.

Sâmbătă, 8 iunie, Alex a luat startul la a cincea ediție a ”Măcin Mountain Fun”, pentru 15-19 ani, competiție de mountain bike desfășurată la Greci, în județul Tulcea, pe un traseu de 36 km, cu diferență de nivel de 600 metri. La capătul unei curse spectaculoase, ciclistul de la Focșani s-a clasat al treilea la categoria lui de vârstă și pe locul 6 la general.

A doua zi, duminică, 9 iunie, Alex Paris a concurat în Vrancea, la ”Cârligele MTB Racing”. A fost o competiție pe un traseu de 30 de kilometri prin satele comunei: Cârligele – Blidari – Bonțești – Dălhăuți. Concurenții au parcurs porțiuni de asfalt, drumuri cu macadam, alei viticole și drumuri forestiere cu sosire în fața Primăriei Cârligele.

Alex Paris a fost cel mai bun! A câștigat cursa și a primit din mâna primarului Ștefan Moscu, cupa cuvenită învingătorului.

Organizatorul, Primăria Cârligele, a perceput pentru înscrierea în competiție suma de 20 de lei, banii adunați astfel fiind donați unei familii cu situație materială precară. „Prin organizarea acestui eveniment ne-am propus atât promovarea comunei Cârligele cât şi promovarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în mijlocul naturii! Vă aşteptăm cu drag şi anul viitor!“, a declarat primarul Ștefan Moscu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?