Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Clasă pregătitoare „Step By Step” la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Focșani

Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Focșani vine în întâmpinarea părinților din Focșani cu o ofertă educațională atractivă: organizarea unei clase pregătitoare în alternativa „Step By Step”.

Programul zilnic al copiilor înscriși la această clasă se va desfășura între orele 8.00-16.00, iar activitatea didactică va fi susținută de două cadre didactice calificate.  Acest program este bine venit în contextul actual, având în vedere faptul că părinții au tot mai puțin timp liber. Metoda „Step By Step” respectă programa școlară a Ministerului Educaţiei Naționale, dar nu există teme pentru acasă, copiii nu sunt puși în situația de a concura unul cu celălalt pentru a evita efectele psihologice negative, iar evaluarea este continuă și ține cont de capacitatea fiecărui copil în parte.

Cunoștințele teoretice dobândite sunt similare celor din învățământul tradițional, în schimb este cultivată capacitatea de adaptare în societate sau în oricare alt tip de mediu educațional ulterior; copiii sunt încurajaţi să facă alegeri, să îşi exprime ideile în mod creativ, să se ajute reciproc, să gândească liber și să îşi dezvolte abilităţile de gândire critică.

Înscrierile se fac la secretariatul Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță” Focșani, strada Aleea 1 Iunie, nr. 6 (Sud), telefon 0237615901, între orele 9.00-16.00, în perioada 05-29.04.2021.

Prof. Ionuț Drilia

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?