Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Menarom, singurul comerciant independent de electrocasnice și menaj din Vrancea. Produsele pot fi cumpărate în 12 rate fără dobândă

Compania vrânceană Menarom a deschis la Focșani unul dintre cele mai mari magazine de electrocasnice și obiecte de menaj operat de un comerciant independent din România. Magazinul cu o suprafață generoasă de 1500 pătrați și circa 9500 de produse este deschis în spațiul de pe Calea MOLDOVEI – Șoseaua de centură a Focșaniului, unde a funcționat hypermarketul Zanfir. În Vrancea este singurul mare magazin independent de electrocasnice și menaj.

Menarom este o afacere de familie dezvoltată de Nicoleta și Cristinel Brânzei în ultimii 20 de ani. În 2001 au deschis primul spațiu comercial în Complex Onasis, unde mărfurile comercializate erau produse autohtone de la fabrici din România. Treptat au fost deschise alte puncte de lucru în același complex comercial, au urmat magazinele din zona Piața Moldovei, extinderea către comerțul cu eletrocasnice iar din ultimul an și produse de mobilier. „În 2001 am terminat amândoi facultatea și am avut de ales între a urma specialitatea, respectiv chimie și finanțe bănci contabilitate în cazul soției. Am decis să deschidem această afacere, aveam experiența părinților soției, care s-au ocupat din anii 90, după revoluție, cu comerțul produselor de menaj. Am ales Focșaniul pentru că este între Galați și Adjud, locurile natale. Am început în decembrie 2001 cu un magazin în Onasis după care au mai urmat și altele în același complex, iar din dorința de a fi cât mai aproape de client, am deschis 3 magazine în zona Piața Moldovei pe linia 1001 articole. Din 2005 am extins gama de produse comercializate, acoperind aproape tot necesarul la electrocasnice și menaj dintr-o gospodărie.

          Interacțiunea directă cu clienții ne-a ajutat ca în acești 20 de ani să ne formăm, să ne dezvoltăm, să ne extindem gama de produse pentru a le putea oferi exact ceea ce au nevoie. Deschiderea noului magazin de pe Calea Moldovei în august 2020, în plină pandemie, a fost neașteptată, dar binevenită în ajutorul nostru de a duce afacerea la acest nivel în Focșani.  Niciodată nu am putut expune toată gama de produse, nu aveam spațiul suficient, erau situații în care le arătam clienților pe telefon produsele și apoi le aduceam din depozit. Bineînțeles că acestea nu le puteam realiza singuri și de aceea avem susținerea unei echipe de 28 de colegi dedicați și informați pentru a veni în sprijinul clienților cu informațiile de care au nevoie.

          Fiind români, am încercat să fim alături de companiile cu capital 100% românesc, astfel încât banii noștri să rămână în țară. Ca branduri românești comercializate, putem enumera Samus, Albatros și Heinner care s-au dovedit a fi competitive cu celelalte consacrate, cu un preț mult mai bun fapt dovedit și de statisticile GFK. Un plus cu care noi venim in ajutorul clienților este livrarea la domiciliu în aceeași zi și realizarea în mod gratuit a extragaranției de până la 5 ani la majoritatea produselor electrocasnice, a explicat Cristinel Branzei.

Produsele pot fi cumpărate în 12 rate fără dobândă

Noul magazin Menarom pe pe Calea Moldovei are o suprafață de 1500 metri pătrați, cu circa 9500 de produse care pot fi văzute de cumpărători. O noutate sunt produsele de mobilier aduse de la producătorul Ambianța din Republica Moldova, cu un raport foarte bun preț calitate. De exemplu, bucătăriile sunt modulare, în funcție de suprafață, cu diferite tipuri de materiale, cu 2-3 variante de culori. Astfel, planificarea bucătăriei este mult mai ușoară, se folosește un configurator, prin care se alege modelul de bucătărie, modulele dorite la interior, se selectează culoarea potrivită.

Suprafața generoasă a magazinului Menarom oferă posibilitea comercializării unei game extinse și variate de produse de menaj sau electrocasnice de care este nevoie într-o gospodărie. La categoria menaj ne referim la tot ce înseamnă ustensile de bucătărie, de la oale, cratițe, tigăi, farfurii, pahare, uscătoare rufe. Când vorbim de electrocasnice mici și mari, pot fi găsit aici de la mixer, fier de călcat, la televizoare, frigidere, combine, aragazuri, hote, mașini de spălat, lăzi frigorifice. Nu lipsesc sculele de care ai nevoie în casă sau uneltele de grădinărit. Sunt disponibile produse de la aproape orice marcă de electrocasnice de pe piața românească.

Menarom vine în sprijinul clienților și oferă plata în rate a produselor achiziționate. Este disponibilă plata în rate, cu 12 luni fără dobândă pentru achiziții mai mari de 2000 de lei, la care se acceptă cuponul de pensie pentru pensionari. Practic, pensionarii pot veni în magazin doar cu buletinul și cuponul de pensie pentru cumpărăturile în rate. Persoanele care au alte venituri pot veni doar cu actul de identitate, iar verificarea veniturilor se face online, prin consultarea bazei de date de la Fisc. Pentru a veni în sprijinul clienților, Menarom a deschis și un magazin online, unde se acceptă atât plata ramburs la curier dar și plata cu cardul. Transportul este gratuit în Focșani pentru produsele electrocasnice mari, voluminoase.

 

Menarom este înscris în programul Rabla pentru electrocasnice

Menarom vine în sprijinul clienților care se vor înscrie în programul Rabla pentru electrocasnice. Anunțat pentru a doua jumătate a lunii aprilie, programul va oferi persoanelor fizice vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, cu eficienţă energetică clasa A++ şi A+++. Valoarea voucherelor va fi cuprinsă între 200 şi 500 lei, în funcţie de echipamentul ales și eficiența energetică a acestuia. Au fost anunțate vouchere de 200 lei pentru achiziţia unui aspirator; de 300 lei pentru achiziţia unei maşini de spălat rufe şi/sau tabletă; 400 lei pentru achiziţia unei maşini de spălat vase, aparat de aer condiţionat, frigider, combină frigorifică, televizor şi/sau uscător de rufe, respectiv de 500 lei pentru achiziţia unui laptop. Valoarea voucherului nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program. La momentul achiziționării unui electrocasnic nou trebuie predat un echipamente electrocasnic uzat echivalent, din aceeaşi categorie, respectiv: categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/ congelatoare, categoria aparate de

aer condiţionat/aparate de aer condiţionat portabile, categoria maşini de spălat vase, categoria maşini de spălat rufe, categoria uscătoare de rufe, categoria aspiratoare şi categoria televizoare.

Vă așteptăm zilnic în Focșani:

– Piața Moldovei, pe Linia 1001 articole

– Complex Comercial Onasis

– strada Măgura nr.98 (fostul Magazin Zanfir)

 

Telefon 0728.435.949

facebook.com/MenaromSrl

www.menaromsrl.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?