Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Pompierii militari vrânceni vor fi la datorie în perioada Paștelui Catolic!

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea va monitoriza pemanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

Zilnic, pompierii militari vrânceni vor fi la datorie cu mijloacele tehnice din dotare, în fiecare din zilele care urmează, permanent pregătiți să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

În Noapte de Înviere, în căminul credincioșilor catolici va arde lumina de Paște. Cu acest prilej, recomandăm cetățenilor să respecte câteva reguli simple pentru a nu deveni victime ale incendiilor.

Este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile.
În nici o situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiţi cu lumânările aprinse.

Pompierii militari vrânceni vă  doresc să vă bucurați de această sărbătoare importantă, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea

 COMUNICAT DE PRESĂ, 3 aprilie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?