Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică, la partidele de baschet masculin și fotbal, care se vor desfășura în weekend la Focșani

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea va asigura în perioada 27 martie – 28 martie a.c. , ordinea şi siguranţa publică la Sala Polivalentă din Municipiul Focșani , la partidele de baschet masculin din cadrul Ligii Naționale .

Sâmbăta, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe Stadionul Milcovul din Municipiul Focșani unde se va desfășura meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CSM Focșani 2007 – ACS Suporter Club Oțelul Galați.

Chiar dacă meciurile de baschet și fotbal se vor desfăşura fără spectatori, jandarmii vrânceni , în cooperare cu polițiști și pompieri vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea acestora în condiţii de siguranţă şi cu respectarea măsurilor sanitare impuse de prevenirea infecției cu coronavirusul SARS Cov-2.

În așteptarea unor vremuri mai prielnice pentru spectatori, jandarmii acționează în continuare pentru prevenirea faptelor antisociale la manifestările sportive, recomandând cetățenilor să solicite intervenția forțelor de ordine în situația producerii unor evenimente nedorite.

COMUNICAT DE PRESĂ IJJ Vrancea, 26 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?