Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Handbal, juniori 2 – Focșănenii joacă acasă pentru calificarea în Seria Valoare!

  • Turneul pentru retur se va juca în Sala Polivalentă din Focșani, în perioada 26-28 martie 2021
  • Lotul CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – portari și jucătorii de câmp Dochioiu, Ivan, Gogonea, Feraru, Golea, Bari, Valentin Bogdan, Bouroș, Denis Bogdan, Prundiș, Gheorghiță, Gavrilă, Baciu. Antrenori, Marius Partene și Iulian Neață
  • Jocurile turneului vor putea fi urmărite în transmisie directă pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial!

La Focșani, în Sala Polivaentă, vor avea loc, în perioada 26- 28 martie, jocurile returului Grupei Geografice A a Campionatului Național al juniorilor 2. Întâlnirile vor avea loc sub formă de turneu în zilele de 26, 27 și 28 martie, cu participarea echipelor CSU din Suceava, CSM Focșani 2007, CSS Medgidia și LPS Iași. Primele trei clasate după disputarea jocurilor din retur se vor califica în Seria Valoare. La finalul turului, la care nu a participat LPS Iași, care a rămas cu zero puncte, pe primele trei poziții se află CSU din Suceava, cu 15 puncte, CSM Focșani 2007 cu 11 puncte și CSS Medgidia, cu 7 puncte.

Intrarea în competiție a ieșenilor ar putea schimba ierarhia stabilită după primul turneu, cel de tur, de la Suceava. Însă dacă lucrurile decurg la jocurile din sala Polivalentă în mod normal – adică dacă vor participa toate cele patru competitoare, focșănenii pregătiți de Marius Partene și Iulian Neață nu au cum să nu promoveze în Valoare. În tur au pierdut partida cu sucevenii, însă au câștigat meciul cu dobrogenii la o diferență mare! CSM Focșani 2007 are în lot mulți jucători care au evoluat și în competiția juniorilor 1, unde au acces în Seria Valoare. Argumentul forte al focșănenilor este forța grupului al cărui lider de valoare este Alexandru Golea, conducătorul de joc la Naționalei de cadeți a Romîniei care a jucat recent împotriva Serbiei, cu care a terminat un meci la egalitate și pe care a învins-o în altă partidă.

          Programul întâlnirilor CSM Focșani 2007: vineri, 26 martie, de la ora 12:00, cu CSU din Suceava, sâmbătă, 27 martie, de la ora  12:00, cu CSS Medgidia și duminică, 28 martie, de la ora 10:00, cu LPS Iași.

          În condițiile în care accesul publicului în sală nu este permis, jocurile turneului vor putea fi urmărite în transmisie directă realizată de Iordache Virgil Photography, pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?