Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Adunarea generală de alegeri a Organizației orășenești PSD – Panciu

Suntem onorați să vă informăm că sâmbătă, 13 martie 2021, începând cu ora 15:00, va avea loc Adunarea generală de alegeri a membrilor Organizației orășenești a PSD – Panciu.

Cu acest prilej, dorim să reiterăm angajamentul luat în fața alegătorilor noștri și să anunțăm că rolul și obiectivele noii organizații teritoriale a PSD – Panciu vor fi canalizate pe nevoile cetățenilor și în scopul reprezentării intereselor lor vis-a-vis de deciziile actualei guvernări, care se află în totală contradicție cu necesitățile oamenilor.

În acest sens, vă comunicăm că actuala structură a organizației PSD – Panciu are în componența sa oameni de certă valoare ce provin din diverse domenii de activitate, oameni a căror vastă experiență în antreprenoriat, drept, sănătate, administrație ș.a.m.d. va fi pusă în slujba cetățeanului.

De asemenea, dorim să precizăm faptul că, în actuala formulă a PSD – Panciu, nu se mai regăsesc persoane care, prin modul lor de a acționa, înțelege și aplica politicile partidului, au condus la dizolvarea fostei structuri organizatorice. Considerăm că acest lucru este un semnal către toți cei care vor ori intenționează să ni se alăture pe viitor în cadrul acestui proiect, de a-și asuma ideologia partidului și de acționa strict în interesul cetățenilor, ca răspuns la voturile și încrederea acordate în alegeri din partea acestora.

Menționăm că, Adunarea generală a membrilor PSD – Panciu va avea loc cu respectarea normelor de igienă impuse la nivel național, pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Președinte interimar

al Organizației PSD – Panciu

Deputat Elena Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?