Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Baschet – Focșăneanul David Antonescu va fi reprezentat de ”Octagon Europe”!

 

  • Octagon este o agenție de jucători cu acoperire internațională

          David Antonescu, internaționalul U 16 al României și campionul național cu echipa de baschet U 18 a CSM 2—7-LPS Focșani, component ale formației de seniori de Liga Naționaă a CSM Focșani 2007, va fi reprezentat în perioada următoare cu agenția sportivă Octagon Europe. Este o agenție care se definește ca fiind de top pe plan mondial, ”parte din Octagon USA, în căutare de talente românești”. Octagon România a scria luni, 8 martie pe pagina sa de facebook:  ”David Antonescu, unul dintre cei mai promițători tineri jucători, este cel mai nou membru al agenției noastre! Bine ai venit, David!” Asta presupune că în perioada următoare, foarte talentatul David Antonescu, jucător format la școala focșăneană de baschet, elev al profesorului și antrenorului Petruț Mihai va fi reprezentat în plan sportiv de Octagon Europe.

Este un eveniment despre care mama lui David, doamna Claudia Antonescu mi-a spus că are ca scop găsirea unei echipe potrivite pentru David ca să-și continue junioratul la un club in străinătate. Asta e dorința lui!” La observația mea că agenția are în portofoliu jucători foarte buni, doamna Antonescu mi-a mai spus: ”Da, da! I-am analizat pe toate părțile… N-a fost ușoară decizia. Mi-am dat seama că singură n-am cum să-l ajut. Îl caută diverși străini care curtează juniori pentru diverse echipe…dar dubioși cumva, au cerut bani pentru diverse intermedieri. Ne-am zis să mergem pe calea oficială. Este un pas important pentru el și sper să fie la nivelul speranței lui. Cei de la Octagon ne-au asigurat că sunt posibilități reale. Aici s-ar pierde cu minute puține la echipa de seniori. Face încă senzație că e mic, dar trebuie să ia etapele încet ca să crească corect. David are contract cu CSM Focșani 2007 până la 1 Iunie. Așa că plecarea s-ar putea să fie oricând după data asta. L-am informat și pe Petruț (n.n.Mihai, antrenorul lui David), Nu prea agreează ideea, dar sper să se obișnuiască cu ea. Petruț are toate meritele. Știu că nu mi-a fost ușor să mă obișnuiesc cu ideea că David va face zi de zi mai puțină matematică și mai mult baschet, fiind pasionat de ambele…și un merit important îl are Petruț!”

Profesorul Petruț Mihai mi-a spus că nu crede că-i momentul ca David Antonescu să fi semnat cu o agenție și să plece. ”Este un jucător valoros și peste un an, doi putea să-și negocieze singur un contract. Dar este decizia lui, și îi doresc să aibă succes acolo unde va juca dacă va pleca de la noi!”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?