Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Din cauza restricțiilor, Fuego susține TREI concerte la sala Balada

Îndrăgitul cântăreț Paul Surugiu – Fuego a anunțat că va trebui să susțină trei concerte, sâmbătă, la Sala Balada din Focșani, adică un concert în plus, față de cum se știa dinainte. Schimbarea a intervenit în ultimul moment, deoarece, începând de astăzi, în Focșani, timp de două săptămâni, evenimentele de acest fel trebuie să aibă loc în săli ocupate în proporție de 30%, nu de 50%, cum fusese valabil înainte. Modificarea vine în urma hotărârii CJSU de vineri, prin care s-au stabilit măsuri restrictive noi în Focșani, timp de 14 zile, din cauza ratei de incidență cumulată mai mare de 1,5/1.000 de locuitori.
Spectacolul ”Iubirea înflorește primăvara”, susținut de Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” și Fuego, va începe cu prima reprezentație, tot la ora 17.00, dar va fi urmat de al doilea spectacol la 18.45 și cel de al treilea, la 20.30.

„Dragii mei, vremurile pe care le trăim sunt pline de nesiguranță și de schimbări neașteptate de la o zi la alta. Iată că la Focșani, la concertele mele de sâmbătă, 6 martie 2021, se întâmplă o situație excepțională. Direcția pentru Situații de Urgență Vrancea a dispus ca sălile de spectacol din județ să funcționeze doar cu o capacitate de 30%, începând de astăzi. Cele două concerte au fost vândute, de la ora 17.00 și de la ora 19.00, cu o capacitate a sălii de 50%, cum era regula până azi. Eu îmi respect publicul și nu pot să nu găsesc o soluție pentru ca fiecare admirator care își dorește să mă vadă și să asculte muzica mea mâine să o poată face!

Astfel, împreună cu organizatorii, Ansamblul “Țara Vrancei”, am hotărât să jucăm trei reprezentații mâine (n.r. sâmbătă): prima de la ora 17.00, a doua de la ora 18.45, a treia de la 20.30! Știu că este inconfortabil pentru toți cei care aveau un plan, dar cred eu că situațiile de genul acesta nu le putem preconiza, ci doar putem încerca să le găsim rezolvare! Nu vreau să amân pentru că îmi respect publicul și apreciez oamenii care au venit să plătească bilet ca să mă vadă în cele două concerte care sunt sold-out!

Sper să găsesc înțelegere din partea voastră, sper să aveți răbdare dacă mai trebuie să așteptați câteva minute și ulterior să ne bucurăm împreună de magia primăverii, de muzică de suflet și de un spectacol care vine ca un pansament pentru vremurile complicate în care ne aflăm!

Mai jos redau și comunicatul emis de Ansamblul “Țara Vrancei” în urma hotărârilor care intră în vigoare din această noapte! Mulțumesc pentru înțelegere și vă iubesc! Pentru mai multe informații – 0237/212.625″ a anunțat Paul Surugiu, pe pagina sa oficială de facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?