Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO! UPDATE! Un rottweiler atacă un bichon, pe o stradă din Focșani; 4 oameni nu reușesc să scoată cățelul din gura câinelui agresiv. ATENȚIE! Imagini cu impact emoțional

Un rottweiler a atacat ieri, pe strada Gării din Focșani, un bichon, care mergea în lesă, alături de doi oameni, pe trotuar. „Bună seara. Vă atașez un filmuleț cu ceea ce se întâmplă pe străzile din Focșani. Stau și mă întreb dacă era un copil, cu ce sechele rămânea ?….Câinele rottweiler aparține unui bărbat din Focșani, D.P.P. Nu este prima oare când această persoană scapă câinele afară din curte, pe stradă. Și în curte efectiv rupe poarta când treci prin fața portii, este mesajul transmis de un cititor pe pagina noastră de Facebook.
În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum rottweiler-ul se năpustește asupra bichon-ului, în timp ce stăpânii câinelui de talie mică încearcă să-l scape, dar fără succes. La scurt timp, apar doi bărbați care încearcă, tot fără succes, să scoată bichon-ul din gura rottweiler-ului.

Am stat de vorbă și cu proprietarul rottweiler-ului care ne-a spus că regretă evenimentul și că a fost atenționat de Jandarmerie și Poliție să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să  nu se mai repete. ,,Situația s-a rezolvat. Proprietarii au fost acolo. Ne-am înțeles. Au venit cei de la Jandarmerie și au constatat că ne-am înțeles, n-a fost un eveniment chiar așa de grav. Am fost plecat la un magazin din apropiere, a venit doamna să se plimbe cu bichon-ul, câinele s-a izbit în poartă, poarta era asigurată, dar, izbindu-se în poartă când a văzut bichon-ul pe stradă, poarta s-a dezasigurat. Nu am lăsat poarta intenționat deschisă. I se poate întâmpla oricui. Doamna a fost de bună credință, m-am înțeles cu dânsa, i-am spus să se ducă, dacă consideră, cu el la un medic, a zis că da. I-am dat niște bănuți pentru că așa mi se părea de bun simț, ca, în condițiile în care merge la medic, să-și poată plăti eventualele intervenții.

Nu pot nega că nu era tăvălit bichon-ul, dar nu prezenta urme de plăgi, pentru că, dacă era așa, cred că nici proprietara nu ar fi acceptat să ne înțelegem.
Jandarmeria mi-a dat avertisment, mi-au spus să fac în așa fel încât să mă asigur că atunci când plec de acasă, câinele să nu mai iasă, am înțeles, și asta a fost tot.
Nu a atacat persoane, a atacat tot un câine pentru că, în general, vin animale fără stăpân care caută prin gunoaie. În condițiile astea, animalul a prins o antipatie pe alte animale, nu pe oameni. Nu mi-am dorit să se întâmple fenomenul acesta.
Ieri, după eveniment, i-am făcut posibilitatea să iasă în spatele casei, când nu sunt acasă”, a explicat stăpânul câinelui, care ne-a trimis fotografii cu locul unde ține rottweiler-ul.

UPDATE! Purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea ne-a transmis, cu privire la eveniment, următorul comunicat:

„Ieri, 03.03.2021, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină pe str. Gloriei, din municipiul Focşani, unde un câine din rasa „Rottweiler”, a iesit dintr-o curte şi a atacat un câine ieșit la plimbare cu stăpânul său.

Jandarmii au identificat proprietarul câinelui lăsat nesupravegheat și l-au sancţionat contravențional, conform Ordonanței de Urgenta a Guvernului nr. 55/2002.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?