Ediția: Duminică 9 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Duminică 9 iunie 2024. Nr. 6644

Un bărbat de 73 de ani a murit la Spitalul Județean după ce a fost găsit în hipotermie în apropiere de Piața Moldovei 

Un bărbat de 73 de ani a murit ieri dimineață la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani, acolo unde fusese adus în comă, fiind diagnosticat cu  hipotermie severă și insuficiență respiratorie. Conform unor surse, bărbatul ar fi fost găsit într-un spațiu privat din apropiere de Piața Moldovei din Focșani. ,,La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de personalul din cadrul unei unități medicale de primiri urgențe, despre faptul că o persoană de sex bărbătesc ar fi decedat, în cadrul acestei secții.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat de 73 de ani, din municipiul Focșani, care în data de 23 februarie a.c.  ar fi fost preluat de o ambulanță din zona Pieței Moldovei și transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat agent șef adjunct de poliție, Lidia Brașoveanu.

Potrivit Administrației Piețelor Focșani, evenimentul s-a petrecut într-un spatiu privat, în apropiere de Piața Moldovei: ,,În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la incidentul nefericit ce a avut loc în data de 24.02.2021 într-o toaletă publică, incident în urmă căruia o persoană a decedat, Societatea Administrația Piețelor Focșani S.A. menționează că nu este implicată în niciun fel, deoarece evenimentul s-a petrecut într-un spatiu privat din imediata apropiere a Pieței Moldova”, ne-a comunicat Administrația Piețelor Focșani.

foto cu rol de prezentare: arhiva Monitorul de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?