Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO și FOTO: Schimb de experiență între Grădinița din Homocea și Grădinița „Mărțișor‟ din Republica Moldova

Pandemia de COVID-19 nu i-a împiedicat pe reprezentanții a două grădinițe din România și Republica Moldova să se „unească‟ în cadrul unui proiect transnațional prin care au marcat cei 162 de ani de la Unirea Principatelor Române. Este vorba despre Grădinița cu Program Normal Homocea și Grădinița nr. 6 „Mărțișor‟ din Sîngerei, Moldova. Activitățile dedicate zilei de 24 Ianuarie s-au desfășurat online, prichindeii recitând, colorând și ascultând legende istorice.

«Suntem departe dar uniți‟… ne-au demonstrat-o preșcolarii din cadrul Grădiniței cu Program Normal Homocea-România și cei din cadrul Grădiniței nr 6 Mărțișor din Sîngerei, Moldova . În cadrul Proiectului Transnațional «Mica Unire», cei mici și-au dat mână cu mână purtând o inimă română, legende istorice au audiat, poezii au recitat, dansat și colorat (activități desfășurate în online).

Acest Proiect Transnațional este coordonat de către doamnele prof. înv. preșcolar  Șerban Mihaela, prof. înv. primar Radu Maricica din România și prof înv. preșcolar Natalia Misac din Republica Moldova, sprijiniți de către domnii directori și Primăria Comunei Homocea. Un proiect benefic cu valențe educative de ambele părți, un schimb de experiență inedit. Suntem încântați că doamnele profesoare au facilitat desfășurarea acestui proiect de amploare la nivelul instituțiilor noastre‟, au declarat director Iacob Maura, director adj.Tăbăcaru Iulian din România și director Părtaș Elena din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?