Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FOTO! Noile stele ale gimnasticii din România, focșănencele Ana Maria Bărbosu și Iulia-Florentina Trestianu, premiate astăzi de Consiliul Local Focșani

 

 Susținem performanța

Mi-a făcut o deosebită plăcere să premiez astăzi, 30 decembrie 2020, noile stele ale gimnasticii din România, focșănencele Ana Maria Bărbosu și Iulia-Florentina Trestianu.
Este pentru a doua oară în luna decembrie când Consiliul Local al municipiului Focșani le premiază pe cele două talentate sportive și pe antrenorii lor și cu siguranță o vom face de fiecare dată când rezultatele lor vor fi la cel mai înalt nivel.
Pentru câștigarea celor șase titluri posibile de campioană a Europei cu echipa României, la individual compus, la paralele, sărituri, bârnă și sol, Ana Maria Bărbosu a fost premiată cu suma de 3.000 lei, iar colega ei, gimnasta Iulia-Florentina Trestianu a primit un premiu în valoare de 2.000 lei pentru câștigarea titlului de campioană a Europei la junioare cu echipa României și clasarea pe locul al treilea la concursul individual compus.
De asemenea, antrenorii celor două gimnaste – Daniela Trandafir și Cezar Stoica au primit fiecare câte un premiu de 1.500 lei. Felicitări campioanelor noastre și un nou an cel puțin la fel de bun ca cel pe care tocmai îl încheiem.
Focșani, acasă!

sursă foto și text: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?