Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Cele mai ciudate cazinouri din lume

În aceste vremuri, jocul online a devenit preferatul celor ce adoră să parieze. Este comod să stai acasă, să accesezi un bonus fără depunere şi să dai drumul la joc. Rolele de slot se învârt, câștigurile pot să apară, dar parcă totuşi lipseşte ceva. Este vorba de senzaţia unică pe care o trăieşti în interiorul unui cazinou real, de adrenalina care pluteşte în aer şi pe care o poţi simţi literalmente cum te învăluie. Poate ca locațiile misterioase te atrag mai mult și te fac sa iti testezi șansele la cote maxime. Cu siguranta ca vei fi curios sa aflii care sunt aceste cazinouri și unde le poti gasi în lume, așa ca ți le vom prezenta pe larg mai jos.

Bally’s, Las Vegas, NV

Amplasat pe vestitul Las Vegas Strip din Paradise, Nevada, pe locul hotelului MGM Grand Hotel, cazinoul este renumit ca un loc unde se petrec evenimente stranii. Lucrurile se întâmplă în urma unui incendiu puternic care a devastat hotelul, nu mai puţin de 80 de oameni pierzându-şi viaţa. După reconstrucţie, clienţii depun mărturie despre faptul că au văzut fantome pe holurile hotelului şi că mobilierul se muta de la sine dintr-o cameră în alta. Poate acest lucru contribuie la popularitatea de care se bucura cazinoul, însă un lucru este cert, ai ce juca aici!

Poţi începe să păşeşti în sala dedicată jocului de poker, Bally’s Las Vegas Poker Room, unde vei întâlni toate variantele de poker practicate în turnee renumite, precum WSOP. Poţi lua loc la o masă unde se joacă Texas Hold’em, Omaha, Seven Card Stud, Draw Games, 5-Card Draw, Lowball Draw, Badugi sau Horse şi poţi nimeri accidental alături de jucători profesionişti care se antrenează pentru participarea la asemenea competiţii. După ce ai jucat puţin poker, te poţi îndrepta către Sala de sloturi Bally’s, unde te aşteaptă sloturi inovative cu jackpoturi uriaşe şi unde ai acces la multiple turnee de sloturi organizate pentru clienţii Bally’s. După ce ai bifat şi această experienţă, poţi să-ți încerci norocul în Sala de Bingo.

Esperanza Base, Hope Bay, Antarctica

Resortul candidează cu şanse reale la titlul de „cel mai straniu cazinou” datorită amplasării sale unice. Baza Speranţei este o staţie de cercetare argentiniană amplasată în golful Hope din Antarctica. Baza este funcţională întreg anul, astfel că apariţia unui cazinou era inevitabilă, chiar şi în aceste condiţii vitrege. Golful adăposteşte pe lângă case, o biserică, o staţie de radio fixă, o centrală eoliană şi camere care adăpostesc peste 1100 de turişti în fiecare an.

Aşa se face că în cele 43 de clădiri care se întâlnesc în baza şi-a făcut loc şi un cazinou unde locuitorii permanenţi dar şi cei ocazionali îşi încearcă norocul. Este cu siguranţă nevoia oamenilor de a experimenta distracţia la cote maxime. Cazinoul e amplasat într-o clădire modulară, precum construcţiile care se regăsesc în acest loc îngheţat. Jocurile de masă sunt foarte preţuite aici, savanţii şi familiile acestora putând experimenta jocul de ruletă dar şi pe cel de blackjack rapid.

Desert Cave Hotel, Coober Pedy, Australia

În peisajul arid al Australiei îşi face loc acest straniu resort care adăposteşte un hotel, un cazinou şi multiple facilităţi printre care se regăsesc o piscină, un cafe-bar şi un restaurant unde te poţi delecta cu bucătăria locală. Straniu la acest hotel este faptul că din cele 50 de camere disponibile, 18 se regăsesc în subteran. Acelaşi lucru se aplică şi cazinoului, iar dacă eşti în căutare de locaţii ciudate unde să-ți încerci norocul, Desert Cave Cazino este destinaţia perfectă.

Poţi încerca cele peste 50 de sloturi din ofertă dar poţi de asemenea experimenta şi multe alte jocuri de cazinou. Locaţia este amplasată la 800 de kilometrii de Adelaide într-o zonă plină de obiective turistice. Într-o pauză binemeritată de la jocurile de cazinou poţi vizita minele de opal din zonă, sau te poţi bucura de peisajul magnific pe care îl oferă deşertul şi Alice Springs. Dacă îţi plac călătoriile în locuri exotice şi de asemenea eşti un pasionat de jocuri de noroc, Desert Cave Hotel este o opţiune pe care în nici un caz nu trebuie să o ratezi.

Cazino Pyongyang, North Korea

Oricât ar părea de ciudat, iată că iubitorii jocurilor de noroc îşi pot practica această îndeletnicire şi într-o ţară comunistă, renumită pentru regulile aspre pe care le impune în industria jocurilor de noroc. Este unul dintre cele 2 cazinouri care funcţionează în Corea de Nord şi care, este destinat în principal clienţilor chinezi. Nu vei întâlni în acest cazinou niciun picior de coreean, jocurile de noroc fiind interzise. Cazinoul aparţine unei companii chineze, iar angajaţii resortului, de la serviciul de pază până la dealeri şi barmani se ocupă doar de cetăţeni străini.

Toţi clienţii sunt aşteptaţi cu braţele deschise în acest cazinou, unde pot să se delecteze cu jocuri de masă, păcănele şi diverse variante de poker în toate cele 7 zile ale săptămânii. Pentru că moneda utilizată în cazinou este won-ul nord coreean, se oferă servicii de schimb valutar atât pentru dolarul american cât şi pentru lira englezească. Cazinoul este unul straniu, mai ales că este vestit pentru rata mare de sinucideri care se înregistrează în rândul angajaţilor acestuia.

North Cadbury Court, Somerset, UK

Vechile conace englezeşti se pretează de minune pentru a găzdui resorturi unice, iar cel din North Cadbury Court este exemplul perfect în acest caz. Hotelul dar şi cazinoul este exclusivist. Dacă ai norocul să fi invitat la un eveniment important din această locație, atunci te poţi regăsi printre cei 30 jucători pe care cazinoul îi poate adăposti. Unicitatea acestui loc sta în faptul că este amplasat în subsolul clădirii, ceea ce face ca experienţa de joc să fie una cu adevărat inedită. Crupieri reali îţi stau la dispoziţie pentru jocul de ruletă, cel de poker sau cel de blackjack, într-o ambianţă ciudată dar totodată intimă Acest lucru se datorează luminii artificiale ce luminează încăperile cazinoului.

Deşi amplasate în locaţii exotice, aceste cazinouri suscită interesul jucătorilor de pretutindeni. Dacă eşti o fire căreia îi place să exploreze, o vizită la unul dintre aceste resorturi se poate dovedi experienţa vieţii tale. Fii curajos, alege destinaţia care îţi place cel mai mult şi bifează încă o reuşită în viaţa ta de jucător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?